VIDEO. Imagini HOT! Antonia, surprinsă în bikini. Artista a făcut show la malul mării

Publicat: 05 Aug. 2020, 11:17 Vedete

Înaltă, subțirică, frumoasă și talentată – Antonia este visul oricărui bărbat! Cântăreața s-a fotografiat super sexy la malul mării, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul.

Antonia a postat pe Instastory mai multe secvențe în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb, minuscul, care îi vine foarte bine. Cel mai probabil, celebra cântăreață se afla la un photo shooting, mai ales că stătea în poziții ademenitoare la malul mării. Cu părul desfăcut, naturală, foarte sexy, Antonia a continuat să pozeze. Mai mult decât atât, frumoasa Antonia se mândrește cu trupul pe care îl are, iar acest lucru l-a și notat pe una dintre imaginile de pe Instagram, în care ține mâinile în zona șoldurilor. Soția lui Alex Velea reușește să fure privirile tuturor bărbaților, oriunde merge.

Reacția Antoniei, după ce a fost criticată de Iulia Albu

Antonia nu a avut o reacție, după ce a fost criticată de Iulia Albu, însă urmăritorii au transmis mesaje, după ce designerul a spus despre ea că „ar trebui probabil să înțeleagă (n.r. femeile) că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia și poartă diamante”. Vedeta s-a legat de manichiura neîngrijită pe care artista ar avea-o într-o reclamă la bijuterii.

„Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia şi poartă diamante. Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, zice Iulia Albu, potrivit OK! Magazine.

Publicat: 05 Aug. 2020, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă