Scandal monstru în showbiz! Iulia Albu o desființează pe Antonia: ”O arde prost…”

Publicat: 07 Jul. 2020, 10:15 Vedete

Antonia este, cu adevărat, una dintre cele mai frumoase artiste din țara noastră, iar aceasta este mereu apreciată atât de femei, cât și de bărbați. Recent, ea a fost criticată de Iulia Albu.

Celebra Iulia Albu a criticat-o pe cântăreața Antonia, după ce aceasta a apărut într-o reclamă la bijuterii. Este vorba despre manichiura neîngrijită pe care artista ar avea-o. În timp ce făcea reclamă la produsul respectiv, Antoniei i s-au văzut unghiile crescute pe sub stratul de gel aplicat la salon. Iulia Albu spune că „ar trebui probabil să înțeleagă (n.r. femeile) că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia și poartă diamante”.

„Antonia “o arde” prost cu manichiură nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta şi cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tău să străluceşti şi să te simţi frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înţeleagă că este ok să îşi facă manichiură o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia şi poartă diamante. Şi, bineînţeles, când le găteşte Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, zice Iulia Albu, potrivit OK! Magazine.

Reacția Antoniei, după ce a fost criticată

Antonia nu a avut o reacție, după ce a fost criticată de Iulia Albu, însă urmăritorii au transmis mesaje.

”Antonia e şi ea om, poate nu a avut femeia timp sa meargă la întreţinere la unghii, care e problema ta Iulia?? Este uşor sa arătam cu degetul în stânga şi-n dreapta… Dar la tine tu te uiţi?? Crezi ca tu eşti perfecta?? Tu nu esti om ca şi ea?? Eu o ador pe acea femeie şi pe bărbatul ei, sunt nişte oameni cu bun simt şi foarte sufletişti, femeia are 3 copiii, dacă are acolo unghiile crescute asta nu înseamnă că este jegoasa şi nici nu e ceva rău în asta, contează ca e îngrijită fata, iar tu fugi de da la mâncare găinilor şi uitete în bârna ta nu a altuia.. E treaba ei ce face nu trebuie sa ţi pese ţie de ce face Antonia sau alte vedete, esti bună la criticat ţinute şi detaliile mici fizice dar la tine când te uiţi?? Coboară pe pământ şi oxigenează-ţi creierul ca miroase a încins … 🙄🙄🙄D-aia nu ne mai rabdă Dumnezeu, nu ştim sa fim buni, ştim doar sa judecam sa criticam şi sa arătam cu degetu la lume, ca ăla e asa ca ăla e pe dincolo, ar trebui sa învăţăm sa nu ne mai pese de ce fac şi de ce zic alţii ca pana la urma nu mergem la zeama de varza la ei!”, spune un urmăritor.

Antonia “o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o luna intr-o reclama la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este…

Publicată de Iulia Albu pe Duminică, 5 iulie 2020

Publicat: 07 Jul. 2020, 10:15 Vedete
Pe aceeași temă