VIDEO. Drama Mărioarei Tănase, artista de muzică populară care a murit în accident de mașină la 30 de ani. A fost măritată cu tatăl Anamariei Prodan!

Publicat: 20 Oct. 2020, 10:33 Vedete

Mărioara Tănase a câștigat popularitate pe latura sa artistică de mică, când a început colaborări cu diferite ansambluri folclorice din țară, din zona Sighișoarei. Artista, care s-a născut în anul 1940, a încântat foarte multe persoane cu vocea sa. Dar din păcate, sfârșitul i-a fost violent…

Timp de 30 de ani, Mărioara Tănase a adus zâmbete pe buzele oamenilor. Însă nu toată lumea știe drama prin care a trecut acum mult timp în urmă.

Mărioara Tănase a fost căsătorită cu tatăl Anamariei Prodan

”Te-ai strecurat în mine, dragoste…”

Dulce-i dragostea, mai ales la început! Nu foarte multe persoane cunosc acest aspect din viața cântăreței de muzică populară, însă Mărioara Tănase a fost căsătorită cu tatăl impresarei Anamaria Prodan. În anul 1970, bărbatul a rămas văduv, după ce artista și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Avocatul Traian Tănase și Mărioara, cântăreața de muzică populară, s-au căsătorit în anul 1962.

După moartea artistei, Traian Tănase și-a refăcut viața și s-a însurat cu Ionela Prodan, care i-a dăruit două fete. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar tatăl Anamariei Prodan s-a stins din viață în anul 1992, la vârsta de 54 de ani, în urma unei congestii cerebrale.

Cântăreața de muzică populară a avut un sfârșit violent. A murit în accident de mașină la vârsta de 30 de ani

Înainte să împlinească vârsta de 30 de ani, în data de 27 iunie 1970, Mărioara Tănase a decedat într-un accident rutier. În ziua când a făcut accident, cântăreața de muzică populară se întorcea din orașul său natal, Sighișoara, unde a fost la rude, în vizită. Se pregătea să plece într-un turnet în SUA și Canada în perioada respectivă. Însă, în timp ce se întorcea din orașul natal, la Feldioara, mașina în care se afla artista a fost proiectată într-un copac. Artista a decedat la spital și a fost înmormântată în Cimitirul Bellu, Aleea Artiștilor.

Sursă foto: Arhivă Cancan, Arhivă Ciao, Discogs.com

Publicat: 20 Oct. 2020, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă