VIDEO. Drama care a marcat-o pe Corina Chiriac în perioada comunistă. Secretele la care nimeni nu s-ar fi gândit: s-a izolat 7 ani în casă

Publicat: 09 Oct. 2020, 11:09 Vedete

Corina Chiriac a pus extrem de mult accent pe cariera și pe munca sa, iar să își facă o familie nu a fost neapărat în „planul” său. Iată lucrurile pe care nu le cunoșteai despre celebra cântăreață de muzică ușoară și cum a reușit să treacă peste obstacolele din viață.

Corina Chiriac a ajuns la vârsta onorabilă de 70 de ani. Dar și mai onorabilă din prisma faptului că toată viața a pus accent pe carieră și pe dorințele sale îndreptate către succes. Încă din anii 1970, Corina Chiriac a reușit să guste prețul succesului, odată ce a pășit pe scena românească. Dar, totuși, prețul succesului a fost, și el, scump…

Corina Chiriac a fost căsătorită, dar nu a făcut copil

”Inima nu fi de piatră, că doar tu n-ai fost lăsată / Să vezi dorul cum mă poartă fruza-n vânt…”

Corina Chiriac a fost dusă la altar de un singur bărbat, și anume de Virgil Anastasiu, între anii 1993 și 1997. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, la un restaurant românesc, și s-au căsătorit în Las Vegas. Bărbatul, care a lucrat timp de trei ani pe navele NAVROM și în 1986 a fugit în State, apoi s-a întors în țară, unde s-a mutat lângă Sibiu, la Gura Râului, s-a stins din viață în anul 2019, în luna iulie.

Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”, declara Virgil Anastasiu într-o emisiune de televiziune.

Totuși…

În anii 1980 se specula faptul că artista Corina Chiriac ar mai fi avut un gând de măritiș cu artistul Karel Gott, cel care s-a remarcat în anul 1968, atunci când a reprezentat Austria la Eurovision. Cei doi s-au cunoscut la un festival de muzică din Cehoslovacia, dar relația nu ar fi durat foarte mult, deoarece ruptura ar fi intervenit din cauza comuniștilor, arată Playtech.

„Am fost mereu un om activ. Nu mai am părinţi, nu am soţ, nu am copii, nu am nepoţi, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uităm acest detaliu. Dacă aveam o familie, sigur că altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acestă dedicaţie pentru meserie sau această libertate de mişcare. Dar eu mi-am ales felul acesta de viaţă încă din facultate. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri şi astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Am locuit pe trei continente!… Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost şi eu rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată. În plus, nu mai am vârsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispoziţia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. În locul lor, îmi inventez preocupări frumoase, care nu ţin numai de scenă, ci şi de iscodirile minţii, de curiozitate, de dorinţa de a şti”, spunea pentru Formula As.

Corina Chiriac a stat închisă 7 ani în casă: ”Nu voiam să mă sinucid”

”Opriți timpul, nu se-ntoarce niciodată…”

Nu toți cunosc și partea aceasta despre artista Corina Chiriac. Românca a avut și momente foarte grele în viața sa, căci nicio viață de artist nu este roz! Cântăreața a dezvăluit că a trecut prin momente de depresie și a ajuns chiar să nu mai părăsească domiciliul, deoarece avea kilograme în plus.

„Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului. Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeaşi voce şi nu mă căuta nimeni. Am avut noroc cu o verişoară şi cu câinele meu, dar am stat şapte ani în casă, aveam 98 kg, nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc, îmi era ruşine de cât eram de grasă, am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final şi acolo suportăm consecinţele”, povestea Corina Chiriac, arată Libertatea.

Sursă foto: Arhivă Cancan, Arhivă Ciao

Publicat: 09 Oct. 2020, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă