VIDEO. Cum arăta Theo Rose în copilărie. Artista s-a schimbat radical în ultimii ani

Publicat: 28 Oct. 2020, 11:46 Vedete

În prezent se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă în trecut era doar o fetiță care nici măcar nu își imagina ce va ajunge să facă. Theo Rose, căci despre ea este vorba s-a transformat total în ultimii ani, iar acum este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România.

Theo Rose este în acest moment una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Frumoasa șatenă le-a pregătit fanilor săi mai multe surprize muzicale, ba chiar a ajuns să cânte alături de nume mari din industria manelelor.

Încă de mică ai cochetat cu muzica, acesta fiind și motivul pentru care ai urmat liceul “Dinu Lipatti” din București.

”M-am trezit cântând într-o dimineață. Aveam trei ani și a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Îmi amintesc perfect acele momente. Mama și sora mea au fost uimite. Reacțiile lor cred că au fost stimulii care au sădit în mine hotărârea de a urma acest drum”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

Theo Rose s-a schimbat radical în ultimii ani

Frumoasa artistă are un fizic de invidiat pentru care nu face prea multe eforturi. Stilul său vestimentar s-a schimbat de asemenea, mai ales după ce a intrat în concursul de stil pe care cântăreața ar vrea să îl câștige.

Recent, Theo a publicat în spațiul public o fotografie de când era mică. Artista le-a spus prietenilor săi din mediul online faptul că încă din copilărie a simțit că va fi în lumina reflectoarelor. Poza postată a venit însoțită și de un mesaj în care a povestit ce amintiri are din acea perioadă.

”Viață ne da indicii. Am găsit poza asta cu mine, interpretând rolul trandafirului din “Micul Prinț”. Am înțeles deja că nimic nu e întâmplător și că Dumnezeu ne trimite semne. Trebuie doar să ținem ochii deschiși și să le vedem. Pentru mine e mare lucru că voi îmi sunteți aproape și mă iubiți”, a scris artista.

Publicat: 28 Oct. 2020, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă