VIDEO. Cum arată Patrick Dempsey, cel mai sexy actor din ”Anatomia lui Grey”. În 2015 a ajuns în top 3 la cursele Le Mans

Publicat: 23 Sep. 2020, 12:46 Vedete

E înalt, are 54 de ani, dar parcă vârsta nici măcar nu își spune cuvântul! Patrick Dempsey, cel mai sexy actor din ”Anatomia lui Grey”, a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin modul în care joacă în pelicule celebre, dar și cu șarmul pe care îl emană.

Patrick Dempsey este actor și pilot. Născut în data de 13 ianuarie 1966, sub guvernarea zodiei Capricornului, actorul s-a încumetat să meargă pe această cale a celebrității și… chiar îi priește! Americanul din Lewiston, Maine, are și o familie foarte frumoasă: trei copii – Talula, Sullivan și Darby Galen și o soție alături de care și-a construit familie. Din 1999, Patrick s-a însurat cu Jilian Fink. În trecut, el a mai fost căsătorit cu Rocky Parker, între anii 1987 – 1994.

În anul 2008, Patrick a prezentat ”Made of Honor”, la Madrid. Însă nu foarte mulți împătiți ai serialului ”Anatomia lui Grey” știu că actorul este și pilot. Pasiunea pe care o are i-a adus multă stimă de sine și aprecieri în rândul profesioniștilor. Domnul ”McDreamy” (în serial având rolul Doctorului Derek Shepherd) a fost nominalizat chiar și la un premiu Emmy. El a mai avut apariții în pelicule precum ”Sweet Home Alabama”, ”Made of Honor”, ”Valentine’s Day, Flypaper” și ”Transformers: Fața ascunsă a Lunii”, potrivit informațiilor de pe internet.

Patrick Dempsey, în top 3 la cursele Le Mans

Potrivit hollywoodreporter.com, actorul Patrick Dempsey a luat parte în anul 2015 la cursele Le Mans (notă: 24 Heures du Mans – cursă de anduranță care are loc în fiecare an pe circuitul de la Le Mans, Franța), acolo unde a reușit să ajungă în top 3. La finalul cursei care ține 24 de ore, Patrick a reușit să iasă pe locul secund, fapt care l-a bucurat extrem de tare, fiind prima oară când reușește să ajungă în top 3 la categoria ”GTE Amateur”, de când concurează.

”Cred că este greu să spui în cuvinte cât de mult înseamnă să fii pe podium la Le Mans. Este o realizare uimitoare, visezi mereu la astfel de momente. Am lucrat foarte mult în ultimii trei ani pentru ca acest lucru să se întâmple și sunt aici!”, spunea actorul în 2015.

Sursă foto: Facebook Patrick Dempsey, Capturi Youtube 1, Youtube 2, Youtube 3, Instagram Patrick Dempsey

Publicat: 23 Sep. 2020, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă