VIDEO. Cum arăta Laura Cosoi când a pozat în Playboy. Blondina a încins imaginația tuturor bărbaților

Publicat: 19 aug. 2020, 14:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Cosoi nu a trecut niciodată neobservată, cu atât mai mult în perioada în care încingea imaginația admiratorilor săi cu sedințele foto extrem de sexy în care apărea.

Laura Cosoi s-a lăsat greu convinsă să renunţe la haine, dar şi când a făcut-o şi-a înnebunit fanii cu apariţii fierbinţi. Pentru pictorialul din Playboy, blonda a negociat la sânge şi a avut nevoie de mult timp de gândire până să accepte oferta. Fotografiile au fost un deliciu pentru cei care aşteptau imagini cu Laura Cosoi goală.

Cum arăta Laura Cosoi pe vremea când a pozat în Playboy

De curând, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară, aducând-o pe lume pe micuța Vera. Este adevărat că deși a născut de două ori, frumoasa actriță continuă să aibă o siluetă de invidiat.

Iar dacă acum arată atât de bine, în 2006 atunci când s-a lăsat convinsă să se dezbrace în fața aparatului foto avea un corp la care multe femei nici măcar nu visau.

„Am negociat doi ani acest pictorial. Am crezut că e prea devreme, atunci am crezut că e potrivit. Acum nu mai cred ca mi s-ar potrivi. Dar acum, să fim seriosi, am cu ce să mă bucur la bătrâneţe”, a declarat, nouă ani mai târziu, vedeta.

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, scria Laura pe blogul său, cu ceva timp în urmă.

 

Publicat: 19 aug. 2020, 14:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă