VIDEO. Cum arăta Andreea Mantea înainte. Ce operații estetice și-a făcut prezentatoarea TV

Publicat: 04 Mar. 2021, 11:22 Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare de televiziune din țară. Nu doar că și-a impus respectul în acest domeniu dorit de multe persoane, însă a și investit timp în cariera ei. De-a lungul anilor, frumoasa brunetă s-a schimbat la înfățișare, mulți punându-și întrebarea dacă vedeta are sau nu operații estetice.

Operații estetice ar fi mult spus, căci Andreea Mantea a vrut întotdeauna să fie cât mai naturală și să stea departe de bisturiu sau de cabinetele medicilor esteticieni. De-a lungul anilor, Andreea Mantea și-a făcut câteva schimbări, într-adevăr, dar nu atât de vizibile încât să fie catalogate drept ”șocante”. Bruneta și-a păstrat aceeași nuanță de brunet la păr, însă când vine vorba despre înfățișare, se machiază mai strident și își accentuează sprâncenele. Cât despre dantură, așa cum a mărturisit și ea într-un interviu, la un moment dat, a vrut să își facă o schimbare, pentru că a avut probleme cu dinții.

„Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită”, a declarat Andreea Mantea în cadrul unui interviu pentru Antena 1.

Când vine vorba despre operații estetice, bruneta a recunoscut că și-a dorit implanturi mamare, însă nu foarte mari – „Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”, spunea vedeta acum ceva timp.

Pe de altă parte, a fost criticată la un moment dat de admiratorii ei că și-ar fi ”umblat” la pomeți, însă așa cum a mărturisit și Andreea Mantea în 2019, nu are nicio operație la față.

Totuși, a existat o intervenție estetică care ar fi fost „degeaba”…

Andreea Mantea își făcuse o intervenție la un moment dat care a fost ”degeaba”, așa cum mărturisește și ea. Prezentatoarea TV și-a făcut o liposucție pentru a scăpa de grăsimea acumulată pe abdomen, dar rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că nu a respectat ce i-a spus doctorul.

“Mi-am făcut o lipoaspirație, m-am chinuit vreo trei zile, a fost foarte greu. N-am respectat ce mi-a spus doctorul și intervenția a fost degeaba, în zadar. Toată grăsimea a venit înapoi, era acolo, la loc! Pentru că n-am purtat niște colanți speciali, grăsimea a venit din alte părți ale corpului și a umplut golul respectiv. A fost groaznic și m-am chinuit degeaba. Trebuie să respecți întocmai ce-ți spune doctorul. Că dacă nu respecți, este ca și cum nu ai făcut-o. Eu știu pentru că am trecut prin asta”, spunea ea, arată agentiadepresamondena.com.

Sursă foto: Arhivă CIAO, rețele de socializare Andreea Mantea

Publicat: 04 Mar. 2021, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă