VIDEO. Cum arată acum fiul secret al lui Florin Busuioc! Tânărul i-a dedicat o piesă: ”Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița”

Publicat: 08 Sep. 2020, 11:19 Vedete

Florin Busuioc are un fiu secret de care nu foarte multe persoane știu, și anume pe Florin Busuioc Jr., care are acum vârsta de 29 de ani. Celebrul prezentator de la meteo l-a ținut ”ascuns” pentru mult timp.

Bărbatul de 55 de ani a vorbit despre fiul său în urmă cu ceva timp, mărturisind că s-a însurat când era la Piatra Neamț, a făcut un copil, s-a speriat și… a fugit. Se însurase cu Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureș și în același an s-a născut ”fiul secret”, Florin Jr., care are acum 29 de ani. În anul 2008 a divorțat, fiind ultima oară când și-a văzut băiețelul. I-a plătit pensia alimentară.

“M-am însurat când eram la Piatra Neamț. Nu știu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat și am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmărește și acum gestul acesta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, povestea în trecut Florin Busuioc, arată Unica.ro.

“Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez. Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente. Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală”, spunea fiul lui Busu de la meteo.

De asemenea, tânărul nu și-a întâlnit până acum cele două surori, fetele din căsnicia prezentatorului TV cu Liliana, actriță de meserie. Împreună au două fiice: Natalie, de 16 ani, și Catina, de 11 ani.

Fiul lui Florin Busuioc i-a dedicat o melodie tatălui său

În urmă cu doi ani, fiul lui Busu de la meteo i-a dedicat o melodie tatălui său, ”Tată, de ce?”.

“Asta e lumea mea/ E conturata prin durere/ Se putea evita/ Atata timp cat si tie iti pasa. Se poate repara doar daca vom incerca. Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta/ Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita/ Ai crezut ca timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?”, sunt o parte din versuri.

Publicat: 08 Sep. 2020, 11:19 Vedete
Pe aceeași temă