Fiul abandonat al lui Florin Busuioc ripostează dur! Ce i-a transmis tatălui său

Publicat: 15 Jan. 2020, 12:48 Vedete

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din România. Deşi este cunoscut de foarte mulţi ani datorită jurnalului meteo pe care îl prezintă la PRO TV, trecutul acestuia nu îl cunoaşte multă lume… și încă îl ”bântuie”! 

Florin Busuioc, în vârstă de 57 de ani, are un fiu secret pe care l-a abandonat în copilărie și despre care a refuzat să vorbească ani de zile. În 1991, carismaticul prezentator s-a căsătorit cu Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș, iar în același an s-a născut primul și singurul său băiat, pe nume Florin Jr., astăzi în vârstă de 27 de ani.

Florin Busuioc şi-a văzut fiul doar o singură dată, mulțumindu-se doar să-i plătească pensie alimentară.

“M-am însurat când eram la Piatra Neamț. Nu știu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat și am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmărește și acum gestul acesta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, povestea în trecut Florin Busuioc.

Florin Busuion Jr. a compus o melodie pentru tatăl său

Fiul lui Florin Busuioc a aşteptat acest moment foarte mult timp. Recent visul i s-a îndeplinit şi a reuşit să termine melodia dedicată părintelui său.

„Stai să vă explic defapt care ar fi problema/ Vă intrerup 3 minute cu piesa mea şi cu tema/ Asta este lumea mea/ E conturată prin durere ceea ce e clar se putea/ Evita atâta timp cât şi ţie îţi păsa/ Tată, tată, nu înţeleg de ce ai plecat / Când aveam nevoie te-ai îndepărtat/ Poate înţelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu eşti de vină, dar atunci de ce ai plecat”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Florin Busuioc Jr. a susținut în repetate rânduri că și-a iertat tatăl, chiar dacă acesta l-a renegat: “Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez. Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente. Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală”.

Publicat: 15 Jan. 2020, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă