VIDEO. Cine este tânăra care i-a furat inima lui Florin Ristei. Cum l-a cucerit frumoasa brunetă

Publicat: 20 Oct. 2020, 11:01 Vedete

Naomi Hedman a reușit să atragă toate privirile atunci când a apărut prima dată pe scena de la X Factor. Ceea ce a mai reușit tânăra să fure este inima celebrului artist Florin Ristei, pe care frumoasa brunetă l-a cucerit din prima. Între cei doi se pare că s-a născut o poveste frumoasă de dragoste, dar mulți se întreabă cine este cu adevărat frumoasa mulatră.

Naomi Hedman a făcut furori la X Factor din secunda în care și-a făcut apariția! Mulatra a interpretat o piesă care nu a fost tocmai cea mai bună alegere, după cum i-au explicat jurații, însă Florin Ristei i-a dat o șansă și a ajuta-o să rămână în competiție. Astfel, cei doi au cântat împreună o melodiile, care a reușit să emoționeze inimile celor prezenți și cu siguranță si telespectatorilor.

După audiții, se pare că lucrurile au evoluat între jurat și frumoasa concurentă. Pe rețelele de socializare ale celor doi apar tot mai des poze și filmulețe în care se poate observa cât de bine se simt unul în compania celuilalt. Deși nimeni nu se aștepta la o relație între cei doi, sentimentele lor par din ce în ce mai puternice.

Cine este Naomi Hedman, tânăra care i-a furat inima lui Florin Ristei

Naomi Hedman este un model cunoscut peste hotare și totodată lucrează ca hostess într-un club de noapte. Pe lângă aceste lucruri, cel mai mare vis al ei este să fie pe scenă, tânăra de 29 de ani având deja câteva piese lansate. De asemenea, urmează să colaboreze pentru un proiect cu nimeni alta decât Nicki Minaj, ba mai mult cele două sunt destul de apropiate.

Naomi Hedman nu este însă la prima întâlnire cu televiziunea. Tânăra a participat în 2016 la reality show-ul britanic ”Ex on the beach”, unde a făcut furori, dar a creat și controverse, iar în cele din urmă s-ar fi ajuns și la un conflict în toată regula,între ea și o altă colegă de emisiune, conform mirror.co.uk.

Publicat: 20 Oct. 2020, 11:01 Vedete
Pe aceeași temă