Iubita lui Florin Ristei arată senzațional la 28 de ani. Cum se întreține Naomi Hedman

Publicat: 29 mart. 2022, 23:02 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Iubita lui Florin Ristei arată senzațional la 28 de ani. Cum se întreține Naomi Hedman
Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman, este una dintre cele mai frumoase femei din showbizz-ul actual. Mulatra a devenit cunoscută după participarea la X Factor de unde nu a plecat cu premiul cel mare ci, a plecat cu jumătatea vieții ei, Florin Ristei.
Naomi Hedman și-a serbat pe 23 martie ziua de naștere, moment numai bun care să ne aducă aminte cât de bine arată, dar și cât de mult o iubește artistul care i-a devenit iubit.
Mulatra are o siluetă suplă și armonioasă care lesne ar putea fi considerată ca fiind fără cusur, însă cu toate acestea, Naomi Hedman se preocupă în mod constant de aspectul și de sănătatea pielii sale, iar de când a descoperit beneficiile masajului cu bețe de bambus efectuat de către maestrul Dan Bujor, nu a ezitat să integreze această terapie holistică în stilul său de viață.
„Masajul cu bețe de bambus este de departe cea mai eficientă metodă de combatere a celulitei, remodelare a siluetei și tonifiere, pe care am încercat-o în ultimii ani. Dacă sunteți în căutarea unei proceduri care să favorizeze eliminarea naturală a toxinelor din organism, să reducă țesutul adipos și, în același timp, să îmbunătățească calitatea și aspectul pielii, va recomand să încercați cu toată încrederea masajul cu bețe de bambus la Dan Bujor.”, a povestit iubita lui Florin Ristei.
Și, pentru că tot am adus vorba despre artistul român, haide să vedem ce declarație de dragoste frumoasă i-a făcut acesta iubitei lui cu ocazia zilei de naștere.
”La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată! Te iubesc!”, a scris Florin Ristei în dreptul ipostazei superbe alături de frumoasa Naomi Hedman.
Publicat: 29 mart. 2022, 23:02 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă