VIDEO. Ce superstiții au vedetele din România. Ce poartă Ozana Barabancea în sutien, ce face mereu Raluca Bădulescu și de ce Doinița Oancea bate în lemn

Publicat: 03 Nov. 2020, 12:14 Vedete

Nici vedetele nu trec cu vederea peste superstițiile ”tradiționale”! Dacă credeai că ești singura persoană care se întoarce trei pași înapoi când vede o pisică neagră sau nu calcă pe capacele de canal și nici nu trece pe sub scară, află că și vedetele au astfel de superstiții!

Te ferești de pisica neagră, nu fluieri în casă, nu duci gunoiul seara și nici nu treci pe sub scară? Află că și vedetele au asemenea superstiții!

Raluca Bădulescu nu se întoarce niciodată din drum și nu poartă ceas

Ca și mulți români de altfel, și Raluca Bădulescu are o superstiție de care se ține, și anume faptul că nu se întoarce niciodată în condițiile în care uită un anumit lucru sau obiect acasă. Motivul? Întoarcerea, imediat ce ai ieșit dintr-o încăpere sau imobil, reprezintă semn rău și ar putea aduge ghinion: „Am o vârstă, poate cei tineri râd de superstițiile astea pentru că le consideră băbistice, dar în fine…”, și-a justificat ea opțiunea, conform Libertatea.

De asemenea, o altă superstiție pe care Raluca Bădulescu o are este legată de purtarea ceasului: „Nu port niciodată ceas. Nici măcar dacă mă roagă cineva să îl păstrez pentru un minut, nu îl păstrez. Mi se pare că îmi aduce ghinion dacă am ceas. Și niciodată nu am portofel. Ceas și portofel nu am avut și nici nu o să am vreodată. Sunt sigură că voi fi săracă dacă voi avea ceas sau portofel. Iau carduri sau înghesui banii în geantă, după posibilități”.

“Acum mulți ani, la mare, dacă mă ruga cineva să îi păstrez ceasul câteva minute, cât intra în apă, se întâmpla ceva. Asta era în copilărie. Am tras concluzia că dacă port ceas sau dacă port portofel, nu îmi va merge bine”, a mai explicat Raluca.

Doinița Oancea bate în lemn

O altă vedetă din România care are superstiții este Doinița Oancea. Actrița susține faptul că de fiecare dată când vorbește despre un lucru sau o situație pe care nu și-o dorește, bate în lemn. Nici Natalia Mateuț nu se lasă mai prejos, se ferește de pisica neagră și încearcă să treacă mereu pe lângă bătrâni care au găleata goală, arată Cancan.

Ozana Barabancea poartă în sutien busuioc

Pentru a-i aduce noroc, de mai bine de cinci ani, Ozana Barabancea poartă în sutien busuioc pentru a-i aduce noroc. Nici tămâia și usturoiul nu lipsesc din viața artistei.

„Am un cățel de usturoi, busuioc, tămâie și târnoseală. Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine. Am învățăt acest mic secret și am început să îmi pun busuioc peste tot. In sutien de vreo 5 ani, iar usturoiul de câteva săptămâni”, a spus Ozana Barabancea la „Star Matinal”.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Arhivă Cancan, Instagram, Facebook

Publicat: 03 Nov. 2020, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă