VIDEO. Ce operații estetice are Claudia Pavel! Cum arăta înainte cântăreața

Publicat: 10 feb. 2021, 14:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ce operații estetice are Claudia Pavel! Cum arăta înainte cântăreața. Claudia Pavel, alias Cream, s-a făcut cunoscută încă de mică, când, la vârsta de șapte ani a început să ia primele lecții de muzică. Opt ani mai târziu, ea și-a făcut debutul pe scena românească.

Avea doar 15 ani când artista Claudia Pavel, alias Claudia Cream, s-a lansat pe scena românească. Ea și-a făcut debutul alături de grupul Candy, potrivit informațiilor de pe internet. Odată cu trecerea timpului, Claudia Pavel a cunoscut celebritatea și, odată cu ea, micile transformări care au venit în timp. Frumoasa cântăreață a trecut și ea pragurile medicilor esteticieni pentru a-și face schimbări la corp.

Claudia Pavel a recunoscut faptul că a mers la medicul estetician pentru anumite ”ajustări”. Astfel că, artista și-a făcut mai multe proceduri estetice.

Ea a mărturisit că a mers la doctor pentru a-și corecta și albi cearcănele cu acid hialuronic.

”A fost o perioadă grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin. De când m-am întors din am început turul emisiunilor de televiziune, am multe concerte, sunt și mamă și am astfel multe responsabilități.

Numai timp să mă odihnesc nu am avut, așa că cearcănele și-au făcut simțită prezența. Cum nu-mi place să mă machiez excesiv, am apelat la medicul meu estetician pentru o atenuare a cearcănelor cu acid hialuronic și am îmbunătățit aspectul feței în doar câteva minute”, a declarat Claudia Pavel, scrie VIVA.

Ce operații estetice are Claudia Pavel. La un pas să fie mutilată

În trecut, un medic a fost pe cale să îi distrugă viața Claudiei Pavel, iar cântăreața a fost extrem de nemulțumită de seriviciile oferite de specialist. În anul 2006 a vrut să își facă o rinoplastie.

„Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani (n.r 2006), din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri.

M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: «Nu-i nimic, mai facem un retuş»”, spunea ea pentru Click în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Arhivă

Publicat: 10 feb. 2021, 14:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă