VIDEO Cât de sexy este Cleopatra Stratan! Transformarea artistei întrece orice imaginaţie!

Publicat: 04 Aug. 2020, 13:20 Vedete

La aproape 18 ani, Cleopatra Stratan este este de nerecunoscut! Fetiţa inocentă care apărea pe micile ecrane acum câţiva ani de zile a dispărut, în schimb artista se transformă pe zi ce trece într-o tânără tot mai îndrăzneaţă, mai sexy, mai frumoasă.

De la fetiţa mică şi inocentă care îl aştepta pe Ghiţă „seara, la portiţă”, Cleopatra este acum o adevărată bombă sexy. Mai mult decât atât, artista se iubeşte cu Edward Sanda, cei doi făcându-şi declaraţii de dragoste în spaţiul public, spre deliciul fanilor, care îi văd deja căsătoriţi, chiar dacă cei doi îndrăgostiţi sunt foarte tineri.

Edward a cofimat relaţia lor de iubire cu câteva săptămâni în urmă, după mai multe zvonuri apărute în spaţiul public. „Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Cleopatra Stratan cântă despre iubire și săruturi

Cleo nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre prima iubire și primul sărut. “Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

Cleopatra Stratan, de 6 ori în Cartea Recordurilor

Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

Publicat: 04 Aug. 2020, 13:20 Vedete
Pe aceeași temă