VIDEO. Carmen Grebenișan a trecut prin transformări mari! Cum arată acum fosta concurentă de la ”Asia Express”

Publicat: 15 Sep. 2020, 13:50 Vedete

Carmen Grebenișan a trecut printr-o serie de schimbări în ultimii ani de zile. Frumoasa fostă concurentă de la ”Asia Express” a recunoscut că are mici intervenții estetice.

Popularitatea Alinei Ceușan și a prietenei sale, Carmen Grebenișan, a explodat pur și simplu odată cu apariția lor în show-ul fenomen de la Antena 1, ”Asia Express”, unde telespectatorii au reușit să le vadă naturale, exact așa cum sunt ele. Totuși, cum arăta Carmen înainte și ce schimbări și-a făcut, în timp?

Carmen Grebenișan și-a făcut intervenții estetice

Frumoasa Carmen Grebenișan a dorit să își aducă o „plus valoare” trupului său, așa că a decis să își facă un implant mamar și și-a mărit buzele. Iar acest lucru poate fi observat și din imagini super sexy pe care influencerița le postează pe platformele de social media.

Recent, Carmen a ajuns la medicul oftamolog, după ce s-a confruntat cu anumite dureri: „M-am trezit azi dimineață cu o durere foarte mare de cap […] Am avut o stare ciudată, nu am mai văzut cu ochiul drept calumea, vedeam tot pete de culori, dar nu m-am expus la lumină puternică. Nu puteam să citesc pe telefon. În momentul ală m-am panicat”, a spus recent Carmen Grebenișan pe internet.

Carmen Grebenișan, schimbare radicală de look. Nu mai este blondă!

Frumoasa Carmen Grebenișan a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu noul look. A renunțat la părul blond și s-a vopsit roșcată! Imagini sunt ”delicioase” pentru urmăritorii ei, primind zilnic complimente și like-uri.

”Gata, nu te mai ia nimeni la autostop… 😂””Ești foarte frumoasă oricum, dar blondă ești spectaculoasă”, ”Ești din desene animate 😍❤️””Îți stă super❤️❤️””Încet, încet prinzi curaj cu nuanțarea părului 😍”, sunt o parte din mesajele primite.

Publicat: 15 Sep. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă