VIDEO. Are sau nu operații estetice Andreea Bălan? Cum arăta înainte jumătatea trupei Andre

Publicat: 11 Feb. 2021, 14:06 Vedete

Andreea Bălan a intrat în sufletele oamenilor încă de când era mică și concerta pe diferite scene românești. Odată cu timpul, s-a schimbat, a abordat multe stiluri vestimentare și și-ar fi făcut și mici intervenții. Totuși, despre acest subiect, a preferat să nu prea vorbească!

Multe persoane și-au pus întrebarea dacă Andreea Bălan are sau nu operații estetice. Ei bine, pentru frumoasa cântăreață, acest subiect am putea spune că este unul „tabu”, căci în trecut a evitat de multe ori să vorbească despre el. Totuși, are sau nu Andreea Bălan intervenții estetice? Potrivit unor declarații mai vechi, artista ar fi mărturisit ”printre rânduri„ că ar avea o intervenție estetică la activ.

“Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a declarat Andreea pentru Click! în urmă cu mult timp.

Are sau nu operații estetice Andreea Bălan?

Însă, pe de altă parte, Andreea Bălan ar fi trecul pe la medicul estetician pentru mici ”ajustări”. În urmă cu 8 ani, Libertatea scria că artista și-ar fi făcut o serie de intervenții la corp, printre care: mărirea bustului, două rinoplastii, accentuarea pomeților, conturarea feselor, remodelarea brațelor prin lifting. Și ar fi trecut și pragul stomatologului pentru o schimbare la dantură.

“Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”, spunea un medic atunci.

Andreea Bălan a făcut parte din trupa André. Formația a luat naștere în anul 1998, alături de Andreea Antonescu. Au debutat cu albumul ”La întâlnire” în 1999 și au reuși să câștige împreună trofeul festivalului de la Mamaia, melodia de top fiind ”Liberă la mare” de pe al doilea album, ”Noapte de vis”.

Sursă foto: Capturi video Youtube, ARHIVĂ, Instagram Andreea Bălan, Facebook

Publicat: 11 Feb. 2021, 14:06 Vedete
Pe aceeași temă