VIDEO. Adevărul despre operațiile estetice ale lui Neti Sandu! Câte intervenții și-a făcut până la vârsta de 62 de ani

Publicat: 05 ian. 2021, 13:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive personalități din media care și-a păstrat aceeași imagine de ani de zile, iar foarte multe persoane se întreabă dacă și-a făcut vreodată o operație estetică.

Ajunsă la vârsta de 62 de ani, Neti Sandu se poate mândri cu o imagine foarte frumoasă în media. Într-un interviu acordat anul trecut pentru Viva, prezentatoarea Horoscopului de la Pro TV a vorbit despre viața personală, dar și despre operațiile estetice. Este o fire discretă și foarte admirată de mulți telespectatori. De asemenea, nu prea a luat parte la evenimente mondene, deoarece se trezește foarte devreme pentru a merge la muncă și pentru a se pregăti.

„Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a spus Neti Sandu în interviu.

Ce spune Neti Sandu despre intervențiile estetice

„Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit.

Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine.

Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum îți spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu”, a zis ea.

Cum reușește Neti Sandu să aibă aceeași coafură mereu

Neti Sandu s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului. Cea care activează de 25 de ani la același post de televiziune mărturisea, în urmă cu ceva timp, faptul că nu poartă peruci, deși multe persoane au fost ferm convinse că ar fi purtat. Mulți stiliști au încercat să o convingă să își schimbe coafura, dar s-a împotrivit. Pentru a-și întreține părul, prezentatoarea folosește mai multe produse pentru a avea ”aspect sticlos”.

Ce a lucrat Neti Sandu înainte să se angajeze la Pro TV

Neti Sandu, timp de 18 ani, a lucrat cu totul altceva înainte să vină în mediul televiziunii. Astfel că, înainte să devină una dintre cele mai cunoscute persoane care prezintă horoscopul, ea a lucrat la un institut de proiectări și arhitectură. Neti Sandu a fost bibliotecară.

Sursă foto: arhivă Ciao, Faceboo Neti Sandu, capturi video Youtube

Publicat: 05 ian. 2021, 13:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă