Prima declarație a lui Neti Sandu, după ce s-a aflat că testul pentru coronavirus i-a ieșit pozitiv: ”Nu mă gândeam că anul acesta…”

Publicat: 17 nov. 2020, 15:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Neti Sandu, prezentatoarea de la Pro Tv în vârstă de 62 de ani, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte vedeta și ce face acum.

Neti Sandu, cea care prezintă horoscopul la Pro Tv, și-a făcut testul pentru noul coronavirus, iar rezultatul a venit: vedeta este pozitivă. Neti Sandu se află în izolare, acasă, starea de sănătate este una stabilă și mărturisește că simte ”o răceală puternică”.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul Sars Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine. Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere.

Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a declarat Neti Sandu, arată Antena 3.

Cum reușește Neti Sandu să aibă aceeași coafură mereu

Neti Sandu s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului. Cea care activează de 25 de ani la același post de televiziune mărturisea, în urmă cu ceva timp, faptul că nu poartă peruci, deși multe persoane au fost ferm convinse că ar fi purtat. Mulți stiliști au încercat să o convingă să își schimbe coafura, dar s-a împotrivit. Pentru a-și întreține părul, prezentatoarea folosește mai multe produse pentru a avea ”aspect sticlos”.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 17 nov. 2020, 15:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă