Victorie pentru Simona Halep! A câștigat turneul de la Roma

Publicat: 22 Sep. 2020, 09:29 Vedete

Este fericire mare pentru tenismena Simon Halep! A reușit să marcheze o nouă victorie, de data aceasta la turneul de la Roma, unde a reușit să o învingă pe Karolina Pliskova 6-0, 2-1, prin abandon.

Este a treia oară când Simona Halep participă la turneul din Roma, iar acum a reușit să marcheze o victorie. A stabilit și un record, trei turnee câștigate consecutiv, arată Cancan. De fiecare dată când merge în Italia, Simona Halep simte ceva special. Celebra tenismenă își dorește să reajungă pe primul loc, chiar dacă este destul de greu.

”Prima finală aici a fost dificilă, m-am accidentat, a doua afost dezamăgire, nu am jucat așa cum mi-am dorit… Azi am reușit să iau trofeul. Unul dintre marile obiective ale mele, să iau turneul de la Roma. De câte ori vin la Roma simt ceva special. După Roland Garros mă întorc în țară. De aici mă duc direct la Paris. E visul meu să ajung din nou pe locul 1, dar este foate greu. Nu mă gândesc așa departe, mă gândesc doar la primul meci”, a declarat Simona Halep, arată sursa mai sus citată.

Simona Halep, cadou impresionant pentru tatăl său! A scos din buzunar o sumă fabuloasă

Recent, publicaţia economică americană Forbes a stabilit faptul că Simona Halep ocupă locul patru în clasamentul sportivelor cu cele mai mari venituri din lume. Tenismena de origine română are o avere impresionantă.

Şi tocmai pentru faptul că are o avere fabuloasă, Simona Halep îţi permite să facă cadouro generoase celor pe care îi iubeşte. Simona i-a dăruit tatălui ei un autoturism Bentley New Flying Spur, în valoare de 300.000 de euro.

Mașina poate ajunge la o viteză maximă de 333 kilometri/oră. Bentley New Flying Spur printe 100 de kilometri/oră în 3.8 secunde și are un motor de W12, de șase litri. Mașina dezvoltă 628 de cai putere.

Publicat: 22 Sep. 2020, 09:29 Vedete
Pe aceeași temă