EXCLUSIV | Victoria Răileanu s-a căsătorit pe barcă, în Grecia! Iată stațiunea secretă în care a ales să organizeze evenimentul!

Publicat: 20 sept. 2023, 13:23 Autor: G. M. Vedete

Victoria Răileanu s-a căsătorit pe barcă, în Grecia, într-o stațiune mai puțin populată! Actrița din serialul “Vlad” a avut lângă ea doar câțiva invitați, familie și apropiați.

Victoria Răileanu s-a căsătorit pe barcă, în Grecia, pe 30 iulie, într-o stațiune mai puțin populată. Actrița din serialul “Vlad” și jumătatea ei, Adrian, au decis organizeze evenimentul într-un cadru restrâns, alături de apropiați, la aproape 1000 de kilometri de București. CIAO.RO prezintă imagini exclusive de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața Victoriei!

Victoria Răileanu s-a căsătorit pe barcă. Ce rochie a purtat actrița?

Zi mare pentru Victoria Răileanu pe 30 iulie. Actrița și soțul ei, împreună cu câțiva apropiați, au plecat spre Grecia. Victoria Răileanu și Adrian au ales destinație pentru căsătoria lor, Agios Ioannis, o stațiune ce se află la câțiva kilometri de Volos. Orășelul, plin de terase, restaurante și magazine, unde muntele parcă se “prăbușeșteîn mare este plin de culoare.

Ca ajungi în Agios Ioannis trebuie parcurgi câțiva buni kilometri prin munte, pe un drum “șerpuit”. Orășelul dispune de multe locuri de cazare așezate pe muntele cu păduri de foioase. La bază, se află marea și aleea pietonală de promenadă. Reporterii CIAO.RO au imagini fix din ziua în care Victoria Răileanu, împreună cu o parte din invitați, se pregăteau de marele eveniment.

Îmbrăcată într-o rochie semi transparentă, accesorizată cu paiete strălucitoare, părul wet look, machiată cât mai natural, actrița și-a luat buchetul de hortensii și a plecat pe jos către portul din Agios Ioannis. Acolo o aștepta Adrian. Odată ajunsă acolo, barca era gata pregătită pentru plimbarea pe mare. L-a îmbrățișat și s-au urcat împreună pe barcă, alături de apropiați. Veselia a fost mare în larg: țipete de bucurie și muzică!

Ce orășel din Grecia au ales Victoria Răileanu și soțul ei?

Victoria și Adrian au ales se căsătorească pe barcă, în larg, departe de ochii “curioșilor”, însă nu și de cei ai jurnaliștilor, iată! Ajunși într-o zonă la baza muntelui, unde marea era ceva mai liniștită, cei doi s-au aruncat în apă, îmbrăcați. După bălăceală și multe poze, au revenit pe barca, iar petrecerea a continuat, până spre după amiază când au revenit la mal.

Pentru că tot conceptul a fost pe simplitate, fără stres și fără bătăi de cap, am căutat rapid în online, cu o săptămână înainte, și am dat peste superbitatea asta. Mi-am imaginat cu totul altceva pentru cununia civilă. Dar când am văzut-o, am zis că asta e. N-am putut să mă potolesc (pentru că sunt tot timpul cu foarfeca în mână să modific haine). Si am tăiat scurt rochița albă de sub cami se vadă picioarele de gazelă marină.

În păr am pus un pumn de lubrifiant ca să încerc un wet look, dar n-am calculat bine că barca a băgat viteză la un moment dat și am revenit repede la starea naturală. Make-up-ul a rămas foarte simplu, că oricum nu eram în stare de altceva la cum îmi tremurau mâinile de emoție. Accesoriul din păr l-am agățat în grabă de la o insulă de bijuterii din mall.

Picioarele mi-au fost goale. Iar hortensia a fost furată de pe marginea drumului, de nașul nostru care a apărut cu ea în ușă când a venit să mă conducă spre port unde mă aștepta Adi. Asta a fost tot și-a fost perfect!”, a scris actrița, pe pagina ei de socializare, la câteva zile după căsătorie.

Foto: Ciao.ro / Instagram Vichi Răileanu

Publicat: 20 sept. 2023, 13:23 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă