Viciile lui Alex Leonte au ”aruncat-o” Pe Theo Rose în brațele lui Anghel Damian? Dezvăluiri incredibile din timpul relației lor

Publicat: 27 aug. 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Theo Rose a trăit o poveste de dragoste care a durat aproximativ cinci ani cu Alex Leonte, nepotul cunoscutului nea Mărin. Între timp, relația s-a răcit, așa că artista s-a ”reorientat” către Anghel Damian, ”șeful”ei.

Damian este regizorul serialului „Clanul”, în care Theo are rolul de actriță-cântăreață. Și regizorul la rândul lui era ”puiuț” pentru purisanca Lia Bugnar.

Care purisancă ce credeți? E și ea scenaristă a serialului ”Clanul”. Deranjată din cale afară că „puiuțul” s-a dus la Theo, Lia Bugnar a și „curentat-o” pe artistă, într-un interviu acordat CANCAN.RO (Vezi AICI interviul). Dar să revenim la motivele pentru care Theo Rose a acceptat să cadă în brațele lui Anghel și să renunțe la Leonte.

Povestea pe care Theo Rose a început-o cu Anghel Damian a picat fix în momentul perfect, iar asta pentru că artista era mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la bărbatul cu care s-a iubit vreme de mai mulți ani și cu care locuia împreună.
Potrivit surselor CANCAN.RO, Theo Rose trăia, de aproximativ un an, o relație pe care o considera toxică alături de Alex Leonte. Cei doi locuiau într-un apartament închiriat, iar cântăreața ar fi fost singura sursă de venit. Povestesc apropiații lui Theo că el se obișnuise așa și nu mai avea niciun chef de muncă. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Theo Rose: ”Abia aștept să vă spun toată povestea”

Mai trist este că Alex Leonte a aflat din CANCAN.RO că Theo s-a combinat cu ”șeful” ei și s-au sărutat pe stradă. Ca și cum el nu a existat în viața ei.

După apariția pozelor, cântăreața și-a asumat relația cu Anghel. Și le-a explicat fanilor ei că toți apropiații știau de această poveste.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta. Pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta (…)

Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul. Și, în rest, ce să vă zic. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat deja de ceva timp pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta. Chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, nu este așa…””, a precizat Theo Rose.

Fapt negat însă de Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, care s-a declarat uimit de cele întâmplate.

Publicat: 27 aug. 2022, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă