Vichi, o bunicuță din România, a devenit virală după ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare care i-ar putea fi nepot

Publicat: 29 nov. 2023, 10:00 Autor: Alina Nistor News

O bunicuță din România a devenit virală după ce s-a căsătorit cu un tânăr din Africa, care i-ar putea fi nepot. Cei doi au stârnit un val de controverse după ce și-au arătat iubirea pe rețelele de socializare. 

Vichi, o bunicuță din România, s-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr din Africa. Așa că… l-a luat și de bărbat! Cei doi au sfidat prejudecățile societății și diferența enormă de vârstă dintre ei și s-au căsătorit civil. Atunci când au spus cel mai important ”DA!” din viața lor, alături le-a fost familia și apropiații.

Ulterior, mândră nevoie mare de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de un tinerel, bătrânica a început să posteze pe platforma TikTok diverse filmulețe cu soțul ei. În postări apare și familia tânărului, care pare să fie de acord cu relația ”bizară” dintre cei doi amorezi. Nu de alta, dar nu vedem astfel de cupluri în fiecare zi!

Vichi nu ascultă de gura lumii

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, Vichi și soțul ei par să se înțeleagă de minune. Nu se feresc să-și arate dragostea în fața lumii! Astfel că în majoritatea filmulețelor pe care le postează cu soțul ei, Vichi pune de fiecare dată și câte o melodie de iubire, în care cel mai probabil se regăsește.

Pe platforma TikTok, acolo unde bunicuța din România postează zilnic filmulețe cu ea și soțul tinerel, are 10.000 de urmăritori. În timp ce unii dintre internauți consideră că diferența de vârstă dintre cei doi este prea mare, alții susțin că iubirea nu are vârstă și laudă curajul cuplului.

„Ce să zic, nu o să țină prea mult, este mare diferența de ani! / E nepoțelul ei? / L-ați botezat?/ Doamne ferește!Dragostea nu are vârstă! Sănătate și multă fericire! / Fericirea este tot ce contează! / Tot ce pot spune: Doamna este asumată și pentru asta, respect! / Casă de piatră! Sănătate, fericire și iubire!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate la videoclipurile postate de Vichi.

Nici Vichi, nici tânărul ei partener nu dau importanță cârcotașilor. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste și sunt de nedespărțit.

@vichivichi25♬ Dumnezeu ne da viata – Aida Busuioc

SURSA FOTO: TikTok

Publicat: 29 nov. 2023, 10:00 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă