O bunicuță din Cluj a devenit virală pe Internet, după ce a luat permisul la 68 de ani: ”M-a făcut să le demonstrez că pot mai mult”

Publicat: 16 nov. 2023, 16:25 Autor: Alina Nistor News
O bunicuță din Cluj a devenit virală pe Internet, după ce a luat permisul la 68 de ani: ”M-a făcut să le demonstrez că pot mai mult”

O bunicuță, în vârstă de 72 de ani, din Cluj a devenit virală pe internet! Asta după ce a reușit să obțină permisul de conducere la o vârstă atât de înaintată.

”Niciodată nu este prea târziu”, o vorbă din popor care i se potrivește perfect bunicuței dintr-un sat din Cluj. Cu câțiva ani în urmă, bătrânica a fost oprită de oamenii legii în comuna Ceanu Mare din Cluj. Se afla pe motocicletă și s-a ales cu dosar penal pentru că nu avea permis de conducere.

În loc să-și plângă de milă, femeia s-a ambiționat și a vrut să-și demonstreze de ce este în stare. Motiv pentru care și-a depus actele necesare și a început școala de șoferi. La vârsta de 68 de ani, după examenele luate cu brio, bunicuța a luat permisul!

Bunicuța conduce o Dacia 1310

În prezent, femeia are vârsta de 72 de ani și este şoferiţă cu acte în regulă! Bătrânica conduce fără probleme o Dacia 1310. Un videoclip cu ea la volanul mașinii sale s-a viralizat rapid pe platforma de socializare TikTok și a devenit o lecție pentru toți tinerii. Da! Se poate la orice vârstă să-ți îndeplinești visele și să demonstrezi că poți.

„Sunt șoferiță numai de vreo trei-patru ani, că m-a prins că eu umblu cu motocicleta. M-a prins în Ceanu Mare, era șef de post domnul Badea – a ieșit la pensie acum, și mi-a făcut dracudosar penal. Și asta m-a făcut să le demonstrez că pot mai mult”, a spus bunica într-un video pe TikTok.

@make_misu #comedypage #viralpage #tiktok #foryoupage #pageforyou ♬ sunet original – Make

SURSA FOTO: TikTok

Publicat: 16 nov. 2023, 16:25 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă