Vica Blochina, vacanță exotică în Thailanda, alături de ”Tom Degețel”: ”Plătește 12.000 de euro pe zi pentru cazare”

Publicat: 27 dec. 2021, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Vica Blochina pare că a lăsat în urmă toate problemele finaciare cu care s-a confruntat de-a lungul anului și petrece sărbătorile de iarnă într-un mare stil.

Fosta prezentatoare TV pare că încheie anul într-un mare stil. Vică Blochina se pare că a dat uitării toate problemele cu care s-a confruntat și se bucură din plin de toate bucuriile vieții departe de plaiurile mioritice.

Vica Blochina petrece alături de “Tom Degețel”, într-o minunată vacanță în Thailanda. Milionarul grec, pe care l-a ”combinat” în vara anului 2020, pare că o tratează pe fosta balerină de la Melody ca pe o adevărată prințesă.

De Crăciun, “Tom Degețel” i-a gătit curcan fostei prezentatoare TV. Cum era de așteptat, nici Vica nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să puncteze la meniul tradițional. Astfel, fosta balerină de la Melody și-a surprins prietenii, inclusiv pe “Tom Degețel”, cu tradiționala palincă. Mică, mică, dar sticluța a reușit să ridice atmosfera din Thailanda. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Vica Blochina: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora”

Fosta dansatoare Vica Blochina se apropie de vârsta de 50 de ani, dar trăiește ca la 20! Ea a recunoscut că este invidiată pentru stilul ei de viață: se plimbă peste tot… și pe banii altora.

Vica a mărturisit că deși muncește, are grijă de fiul ei, dar găsește mereu timp să se și distreze! Iar acum și-a făcut timp să-i pună la punct și pe cei care o judecă. Este conștientă de atuurile pe care le are, dar și de felul în care arată și nu vrea ca viața să treacă pe lângă ea.

E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a declarat Vica.

Publicat: 27 dec. 2021, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă