Vica Blochina nu folosește pastă de dinți! Secretul vedetei pentru un zâmbet perfect

Publicat: 22 Nov. 2019, 21:06 Vedete

Vica Blochina este una dintre cele mai frumoase femei din România. Aparițiile sale publice fac senzație, vedeta atrage toate privirile cu frumusețea şi corpul său de invidiat. Pe lângă formele cu care a înzestrat-o mama natură, blonda se poate lăuda cu o dantură perfectă.

Vica Blochina nu folosește pasta de dinți

Pentru a ajunge la un rezultat atât de spectaculos, Vica Blochina a urmat o reţetă proprie. Frumoasa blondină a dezvăluit secretul care a ajutat-o să se ferească de chimicalele pe care le conţine pasta de dinţi din comerț.

Aceasta a povestit că îşi prepară singură propria pastă de dinţi, în doar câteva minute.

„Eu nu am carii pentru că mă spăl cu această pastă făcută de mine”, a spus Vica Blochina, potrivit Click!.

Reţeta este foarte simplă. Se prepară folosind două linguri de ulei din nucă de cocos, două linguri de bicarbonat, glicerină, 10 picături de ulei esenţial şi o lingură de apă oxigenată.

”Bicarbonatul alcanilizează foarte bine. Dacă punem două linguri de ulei de bicarbonat, punem tot două linguri de ulei de cocos. Cantitatea aceasta ține două săptămâni. Mie îmi plac mult uleiurile esențiale și pun mentă, dar pentru pasta de dinți a fiului meu folosesc ulei de portocală sau scorțișoară”, a povestit vedeta referitor la această reţetă, potrivit aceleiaşi surse.

Publicat: 22 Nov. 2019, 21:06 Vedete
Pe aceeași temă