Vica Blochina face în continuare echipă cu Lucinschi

Publicat: 30 Jan. 2017, 13:23 Vedete
Vica Blochina face în continuare echipă cu Lucinschi

Vica Blochina, celebra fostă amantă a lui Victor Pițurcă, a ieșit la restaurant împreună cu Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi. La plecare, s-au conversat în parcare, preț de vreo cinci minute, cu o femeie, după care s-au urcat în mașină, cu tot cu pizzele pe care luaseră la pachet.

S-au oprit în Primăverii, la o adresă unde el avea ceva de rezolvat și unde a stat câteva minute, după care a revenit și s-a urcat la volanul mașinii Vicăi și de aici au mers împreună acasă la ea. Vica și Sergiu Lucinschi, asociați în afaceri, au mai ieșit împreună la restaurant, nu este prima oară acum.

În luna noiembrie a anului trecut, Vica și Sergiu au fost filmați la o terasă, împreună cu niște prieteni. La terasă, cei doi s-au sărutat pe gură și s-au îmbrățișat. Interesant este că acel rendez-vous de la terasă venea la doar câteva zile după ce avocații lui Sergiu Lucinschi ceruseră în instanță, la Curtea de Apel București, ridicarea controlului judiciar asupra clientului lor pentru ca acesta să poată fi supus unei intervenții chirurgicale la inimă în Republica Moldova, costurile acesteia în România fiind prea mari.

Publicat: 30 Jan. 2017, 13:23 Vedete
Pe aceeași temă