Viata de mamica ii mentine silueta! Antonia: ” Copiii mă tineau destul de activa, uneori uitam sa mananc”

Publicat: 10 Feb. 2017, 13:18 Parenting
Viata de mamica ii mentine silueta! Antonia: ” Copiii mă tineau destul de activa, uneori uitam sa mananc”

Antonia este o mamica fericita a trei copii pe care ii iubeste enorm. Artista care are agenda incarcata este ajutata de partenerul ei de viata, Alex Velea, sa isi creasca cei doi fii. Fiica ei din relatia cu Vincenzo Castellano se afla in Italia, alaturi de familia lui. Intr-un interviu recent, Antonia a povestit cum decurce viata ei de mama, iubita si artista.

Ești o mămică tânără și mereu plină de energie. Cum reușești să faci față provocărilor zilnice? Cine te ajută?

Sunt foarte norocoasă pentru că primesc ajutor și din partea lui Alexandru care se implică în tot ce înseamnă creșterea lui Dominic, dar și părinții mei și părinții lui. Plus că el este un copil cuminte și totul parcă pare mai ușor.

Pe cine te bazezi cel mai mult?

Pe Alexandru, pentru că este mereu cu mine atunci când am nevoie, dar și pe părinții noștri atunci când suntem amândoi ocupați.

Există superstiții care spun că sarcina cu fetiță este diferită de cea cu băiețel. Tu ai observat vreo diferență?

Nu am observat nicio diferență între primele mele două sarcini. Nu mi-a fost rău, m-am simțit bine, nu m-am îngrășat foarte mult și am dormit destul de mult.

Ți-ai fi dorit să naști natural?

Nu pot să spun că mi-am dorit neapărat, ci doar am simțit să ascult recomandarea medicului care a spus că este bine să nasc prin cezariană la prima sarcină. Și apoi, desigur, la a doua sarcină nu mai aveam cum să nasc natural.

Ai reușit după naștere să revii extrem de rapid la silueta de dinainte de sarcină. Cum ai procedat? Ce sfaturi ai pentru mămici în acest sens?

Sincer, nu pot spune că am niște sfaturi anume. Știu sigur că sunt foarte norocoasă și că mă bucur de o moștenire genetică bună. La fiecare sarcină nu am acumulat multe kilograme și am reușit să le dau jos foarte repede. Copiii mă țineau destul de activă, uneori uitam să mănânc atât cât ar fi trebuit (atenție, nu mă înfometam). Am mâncat de fiecare dată tot ce mi-am dorit, dar nu în cantități mari (pentru că nu puteam mai mult). Singurul sfat pe care îl pot da este să mâncați sănătos după sarcină ca să vă mențineți corpul puternic și sănătos, să nu vă înfometați.

Citeste tot interviul pe Qbebe!

Publicat: 10 Feb. 2017, 13:18 Parenting
Pe aceeași temă