Amna: „Odată cu nașerea lui David am devenit alt om, totul a căpătat un alt sens, iar acest lucru s-a vazut și în cariera artistică”

Publicat: 10 feb. 2017, 11:49 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Amna: Odată cu nașerea lui David am devenit alt om, totul a căpătat un alt sens, iar acest lucru s-a vazut și în cariera artistică

Cristina Andreea Mușat, cunoscuta de lume ca Amna, este mămica unui băiețel simpatic pe nume David Cristian. De cand fiul ei a intrat in viata ei, cantareata este implinita si fericita. Amna a acordat un interviu pentru Qbebe in care a vorbit despre meseria de mama si cum isi creste copilul.

Cum reușești să faci față provocărilor zilnice? Cine te ajută?

La creșterea lui David mă ajută și familia, iar în carieră mă susține mult soțul meu, Cristi, care lucrează alături de mine, împreună cu echipa mică pe care am creat-o în jurul proiectului AMNA. Eu am ales să țin legătura cu prietenii mei de pe facebook și să nu o facă altcineva în locul meu, pentru că îmi face placere să vorbim și să am un feedback permanent din partea lor.

Cum reușești să îmbini activitatea profesională cu programul lui David?

Indiferent de proiectele muzicale în care sunt implicată, cu David am programul meu zilnic, de joacă, de învățat cuvinte noi, de descoperit lumea. David are 2 ani și jumătate și sunt foarte conștientă că acestea sunt niște momente unice, iar împreună cu el redescopăr și eu frumusețea simplă și naturală a lucrurilor. Viața mea s-a schimbat complet de la nașterea lui, a căpătat alt sens, așa că este o prioritate.

Cum crezi că te ajută cunoștințele acumulate în activitatea profesională în rolul de mamă? Dar cele de mamă în activitatea profesională?

Odată cu nașerea lui David am devenit alt om, totul a căpătat un alt sens, iar acest lucru s-a vazut și în cariera artistică; în acest moment mă lupt să reușesc din punct de vedere profesional, să ajung acolo unde îmi doresc, și pentru el, să fie mândru de mama lui. Cred că am devenit mai tolerantă după nașterea lui David, pentru că am realizat că altele sunt prioritățiile.

Ce alimente/feluri de mâncare preferă David?

Preferatele lui David sunt friptura la grătar și tocăniță cu carne și legume.

Ce activități realizezi împreună cu David? Ce vă place să faceți cel mai mult?

Orice, el este aerul pe care îl respir. Uneori stau minute în șir și îl admir efectiv cum se joacă. El este TOT universul meu, cu el redescopăr lumea și micile bucurii.

Cât de importanți consideri că sunt primii 7 ani din viața unui copil?

Foarte importanți…poate cei mai importanți. În primii ani se formează toate deprinderile copilului. Țin minte că eu la 7 ani îmi făceam patul, ștergeam praful, aveam sarcini de îndeplinit, ceea ce m-a făcut să fiu un adult responsabil.

Citeste tot interviul aici!

Publicat: 10 feb. 2017, 11:49 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă