Viata de lux a lui Johnny Depp. Arunca 2 milioane de dolari pe luna pentru extravagante de vedeta

Publicat: 02 feb. 2017, 11:42 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Viata de lux a lui Johnny Depp. Arunca 2 milioane de dolari pe luna pentru extravagante de vedeta

Un proces intentat in ianuarie 2017 intantat de Johnny Depp impotriva The Management Group a scos la iveala detalii despre viata lui extravaganta. Actorul de la Hollywood sustine ca a concediat TMG deoarece noul lui manager a descoperit mai multe tertipuri pe care firma le-ar fi facut fara ca acesta sa stie, informeaza yahoo.com.

Johnny Depp sustine ca firma TMG a perceput taxe de 28 milioane de dolari pe care el nu le-a aprobat niciodata. De asemenea, acestia nu i-au platit taxele la timp, nu i-au tinut contabilitatea corect si au imprumutat 10 milioane de dolari din averea sa unor terte parti, fara ca actorul sa stie.

Joel si Robert Mandel, reprezentantii TMG, sustin ca au facut tot ce au putut pentru a avea grija de finantele lui Johnny Depp. Acestia sustin ca actorul de la Hollywood traieste o viata prea extravaganta si isi risipeste averea pe nimicuri.

„Johnny Depp traieste un stil de viata ultra-extravagant care ajungea sa il coste si 2 milioane de dolari pe luna. Nu si-a permis sa traiasca in stilul asta mult timp. Depp este responsabil pentru gaura financiara in care se afla”, sunt cateva din relatarile avocatilor firmei TMG depuse la dosarul de judecata.

Firma TMG a publicat o lista cu excesele financiare facute de Johnny Depp de-a lungul timpului: 75 de milioane de dolari cheltuiti pe 14 resedinte, 18 milioane de dolari cheltuiti pe un yaht mega-luxos sau 30.000 de dolari pe luna pentru vinuri rafinate.

„Johnny Depp a platit peste 3 milioane de dolari ca sa imprastie cenusa autorului Hunter Thompson peste Aspen, Colorado, dintr-un tun facut special”, se mai arata la dosar. TMG sustine ca procesul intentat de Johnny Depp este o incercare de a stopa executarea lui silita de catre TMG care trebuie sa isi recupereze comisionul de 4,2 milioane de dolari pe care actorul il datoreaza.

TMG a decis sa contra atace si il da in judecata pe Johnny Depp pentru incalcarea contractului si frauda. Acestia sustin ca actorul este vinovat pentru problemele financiare pe care le are. Avocatii lui Johnny Depp inca nu au comentat acuzatiile care i se aduc.

Publicat: 02 feb. 2017, 11:42 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×