Viata de familie a lui Branzoi din “Las Fierbinti”! Are gemeni iar sotia lui este contabila! Ce i s-a intamplat cand a fost in concediu la mare?!

Publicat: 20 Aug. 2018, 11:33 News 3

Este unul dintre cei mai simpatici actori din serial dar totusi foarte putina lume stie mai multe despre el in afara ca este “gospodarul” Fierbintiului.

Viata de familie a lui Branzoi din “Las Fierbinti”! Are gemeni si sotia este contabila! Actorul Ion Ionut Ciocica are 47 de ani si este mult mai cunoscut dupa rolul lui Branzoi din “Las Fierbinti”, chiar daca a mai avut un moment de celebritate in trecut.

Filmeaza pentru Pro TV inca din 2012 de la inceputurile serialului dar intre timp joaca si in mai multe piese de teatru la Ion Creanga dar si la Teatrul National. Prima data a devenit celebru prin anul 2000 atunci cand cu grupul “Voua” a avut un real succes si toata lumea il stia de la televizor.

Acum este din nou pe val si celebritatea l-a ajuns din urma inclusiv in concediile la mare unde zeci de fanii de-ai Las Fierbinti veneau zilnic sa faca poze cu el. Viata lui de familie a fost mereu una discreta si foarte putina lume stie ca are 2 copii gemeni si o sotie expert-contabil.

“Televiziunea te ridică, televiziunea te coboară. Prima ridicare, ca să spun aşa, a fost cu grupul Vouă. Am activat şi acolo, din 1995 până în 2000. Lumea şi acum îmi aminteşte de “Vouă”, însă cel mai pregnant este serialul “Las Fierbinţi”.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Aug. 2018, 11:33 News 3
Pe aceeași temă