Veste tristă despre Delia! Boala care o macină pe celebra artistă

Publicat: 18 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Boala de care suferă Delia! Este o afecțiune care îi afectează activitățile zilnice. Iar îndrăgita artistă este sigură că o are. Despre ce maladie este vorba?

Boala de care suferă Delia! Cântăreața și-a pus singură diagnosticul, pe baza simptomelor pe care le are. Este 100% sigură că are această afecțiune.

Delia spune că ar putea suferi de ADHD

În cadrul unui podcast, Delia a spus că ar putea suferi de ADHD. Cântăreața a povestit că noaptea se uită la foarte multe episoade dintr-un serial, chiar și când soțul ei doarme. De asemenea, spune ea, trebuie să facă tot timpul ceva pentru a se simți bine.

“Acum mă uit la Outlander. Nu credeam că mă agață, m-a agățat. Văd câte patru episoade pe seară, ăsta e motivul pentru care mă culc târziu și mă trezesc mai târziu. Doarme Răzvan lângă mine și eu sunt ‘Încă un episod’. Mie îmi place asta, mi se pare că am mai multă viață. Am ziua la dispoziție când fac ce vreau eu, și mai am și noaptea. Oamenii dorm, dar eu mai fac ceva.

Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD, trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește, trebuie să fac multe lucruri”, a spus Delia în podcastul „Aproximativ discuții„, găzduit de Gojira.

Delia nu are niciodată răbdare

Cântăreața a recunoscut însă că nu a mers la un medic, pentru a verifica dacă suferă, într-adevăr, de ADHD. Cu toate acestea, spune că are simptomele acestei afecțiuni. Noaptea, de exemplu, nu se poate odihni pentru că are nevoie să facă multe lucruri. De asemenea, nu are deloc răbdare, așa că ar vrea să meargă la un medic, pentru a-i confirma diagnosticul.

“Cred că timpul petrecut la nani e pierdut și atunci încerc să prelungesc ziua și să mai fac altceva. Eu știu sigur că am, chiar dacă nu m-am dus la niciun psihoterapeut. Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat, tot ce am citit despre asta duce aici.

O să mă duc și o să obțin ștampilă ca să mă credeți. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu sunt cu nimic mai specială, sunt agitată dintotdeauna, nu am răbdare să fac anumite lucruri, nu pot să fac ce nu-mi place”, a spus ea.

Delia a recunoscut și că îi este greu să aibă răbdare și la „iUmor„. Jurata emisiunii de la Antena 3 spune că a devenit un fel de rutină.

“Foarte greu am răbdare la iUmor, s-a transformat puțin în rutină. Mai am noroc că mai vin oameni noi și vin cu un vibe nou și te agață în tot felul de chestii, se mai schimbă energiile”, a spus artista.

ADHD (tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenție) reprezintă o boală care afectează copii înainte de împlinirea vârstei de 7 ani și în proporție mai mică adulții, determinând lipsa capacității de focusare (lipsa de concentrare), hiperactivitate și impulsivitate.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×