Vedeta care s-a ”întors din morți”. Ce s-a întâmplat cu artista care a fost la un pas de moarte și și-a pierdut vocea!

Publicat: 14 Feb. 2020, 16:06 Vedete

Celebra cântăreață Shania Twain a povestit, de curând, cum s-a luptat cu boala lyme și că ”ar fi omorât-o” dacă nu ar fi cântat.

Vedeta a urcat pe scena evenimentului Go Red For Women Red Dress Collection 2020 a Asociației American Heart și s-a declarat uluită că este din nou în fața publicului. „M-ar fi omorât să nu mai fiu în stare să cânt”, a declarat Shania Twain pentru revista People. „Nu voiam să accept că viața mi se termină atâta timp cât aș mai fi putut cânta, aș fi fost foarte tristă și aș fi deplâns pentru totdeauna această situație”.

Cântăreața și-a amintit în ce măsură a fost nevoită să muncească pentru a-și recăpăta vocea după diagnosticul primit în 2003.

„Când mi-am dat seama că abia mai pot să cânt mi-am zis «mă umilesc, nu pot să mai apar și să fac asta. Trebuie să mă opresc până îmi dau seama ce să fac». Am crezut că e vorba numai de oboseală sau de epuizare. Dar, nu. De obicei boala lyme afectează sistemul nervos. Când mi-am dat seama că am o speranță, m-am agățat de ea”.

După ce a trecut printr-o operație pe corzile vocale, Twain a reușit să revină în prim-planul muzical lansând cel de-al cincilea album, ”Now”, în 2017.

Publicat: 14 Feb. 2020, 16:06 Vedete
Pe aceeași temă