Vedetă Antena 1, în stare gravă după ce s-a îmbolnăvit de COVID! Are dureri groaznice și a chemat ambulanța

Publicat: 19 Oct. 2021, 12:54 Vedete

Vedetă Antena 1, în stare gravă după ce s-a îmbolnăvit de COVID! Este vorba despre Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, care a chemat ambulanța din cauza simptomelor grave. 

Vedeta Antena 1 are Covid

Maria Ilioiu are simptome tot mai grave, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Seara trecută ea a fost nevoită să cheme salvarea din cauza durerilor.

Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a declarat extrem de revoltată de felul în care a fost tratată de personalul medical.

”Am fost tratată ca un câine”

Ea susține că a fost pusă să aștepte peste trei ore rezultatul.

Am fost tratată ca un câine, cred că și un câine are o demnitate mai mare cum am fost eu tratată aici la Primiri Urgențe pe scaunul aferent.

Aștept de peste 3 ore rezultatul analizelor ca să pot să plec acasă. Nu mă bagă nimeni în seamă, nu mai e nimeni aici în jurul meu. Nu sunt oameni, nu sunt doctori, frate, doar așa. Eu înțeleg că e aglomerat, dar e doar o hârtie. Vă bateți joc de răbdarea oamenilor”, a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

Cum s-a făcut remarcată

Vedeta în vârstă de 30 de ani a devenit cunoscută în urma participării la „Insula Iubirii’, unde a jucat rolul de ispită. Frumusețea sa și formele voluptoase au ajutat-o să își ducă scopul la bun sfârșit și a despărțit multe cupluri.

Pe lângă o carieră în televiziune, ea are și o afacere de succes. Vedeta are un magazin de haine în Capitală pe care îl administrează îndeaproape și își ține fanii la curent cu cele mai noi trend-uri. Pe lângă calitățile sale de antreprenor, Maria Ilioiu s-a făcut remarcată prin scandalurile din care a făcut parte.

În timpul emisiunii „Insula Iubirii’, Maria Ilioiu s-a certat în repetate rânduri cu Bianca Pop, ispita care nu iese niciodată fără 1000 de Euro cash, în poșetă.

Publicat: 19 Oct. 2021, 12:54 Vedete
Pe aceeași temă