Vedeta Antena 1 a pierdut sarcina: „Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus”

Publicat: 08 ian. 2023, 11:07 Autor: Camelia Vedete

Veste tristă la început de an! Vedeta Antena 1 a pierdut sarcina, care era destul de avansată.

Din păcate o veste tristă la început de 2023. Foștii câștigători ai show-ului matrimonial Mireasa, de pe Antena 1, au făcut anunțul despre bebeluș. Se pare că, Ela a pierdut sarcina. Fosta concurentă a ajuns de urgență la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic. Soția lui Petrică a anunțat cu tristețe că a suferit complicații și că a pierdut sarcina.

Vedeta Antena 1 a pierdut sarcina

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus. O să te port mereu în suflet și în gând”, a scris Ela pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu o perfuzie.

Ce a transmis Petrică după ce soția sa a pierdut copilul

La rândul său, Petrică și-a exprimat suferința pe rețelele sociale.

„În loc să fie o zi de bucurie este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet care trebuia să fie umplut de el/ea”, a transmis Petrică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihaela Nemeș (@mihaelaa.nemes)

Ce scriau Ela și Petrică atunci când au anunțat sarcina

„Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună ❤️ Dumnezeu ne-a răsplatit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele! 👶🏻🤰🏻”, a fost mesajul transmis de Ela și Petreică Nemeș.

Fanii i-au felicitat și le-au lăsat sute de mesaje frumoase! Petrică le-a răspuns emoționat.

„Mulțumim din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și pentru ca sunteți alături de noi în cele mai importante și fericite momente ale vieții! Vă îmbrățișăm pe toți și ne cerem scuze pentru că nu putem raspunde la toate mesajele, dar avem foarte multe și nu putem sa facem față! Vă pupăm!😘🙈❤️❤️”, a scris Petrică, fostul concurent Mireasa, sezonul 4.

Publicat: 08 ian. 2023, 11:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă