Vedeta a trădat Antena 1! A plecat pentru o ofertă mai bună: „Lumea întreabă. Cred că vă întrebați și voi de ce”

Publicat: 13 feb. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru o ofertă mai bună! Vedeta care a trădat Antena 1 fără să stea pe gânduri nicio secundă.

Invitat în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, Cătălin Oprișan a făcut dezvăluiri savuroase legate de cariera sa, dar și despre alegerea de a renunța la matinalul de la Antena 1.

Vedeta a trădat Antena 1! A plecat pentru o ofertă mai bună

Astfel, Oprișan a mărturisit că a primit o ofertă de nerefuzat din partea postului de radio Kiss FM, și, mai mult decât atât, susține că deși a fost greu să se despartă de colegii săi, dorința de a face schimbări în viața profesională i-a dat puterea de a merge mai departe.

„Lumea întreabă. Cred că vă întrebați și voi de ce. A venit o ofertă, nu s-a întâmplat nimic-nimic. Deci cine caută să afle… Dacă era așa, eu veneam și vă spuneam: ‘Da dom‘le, am bătut palma și…‘, dar nu e așa. Au fost anunțați ( n.r. cei din Antenă) și am plecat. Vorbim în continuare de Crăciun, de Revelion, când ne permite timpul. E nasol că ei ( producția de la Neatza cu Răzvan și Dani) sunt în același timp cu mine. Eu la Kiss, ei la Antenă, unde să mă duc să-i văd”.

CANCAN EXCLUSIV: Cum a fost despărțirea de ei?

Cătălin Oprișan: Nașpa, nașpa pentru mine. Adică o simți, nu e ca și cum închizi ușa și pleci. Eu am fost în Antena 1, prima dată, în 1995. Mulți nu existau, nu erau născuți. Eram la Sport 21, ziarul domnului Voiculescu și mă duceam și prezentam matinal, rubrica sportivă. Deci, în cartea de muncă de 25 de ani, 17 sunt Antena 1”, a declarat Cătălin Oprișan, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV. (VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL)

Cine este Cătălin Oprişan

Jurnalist din 1993, licențiat în „Particularități ale limbii presei sportive”. A participat la ultima finală de Cupa Cupelor din istorie. L-a văzut pe Hagi la EURO 2000, la retragerea sa de la echipa națională. A mirosit iarba de pe „Maracanã” și a transmis din fața casei lui Ronaldo din Brazilia, la o zi după ce acesta devenise campion mondial.

A scris istoria Stelei – „Steaua, Legenda unei echipe de fotbal”, pentru care a primit Premiul „Ioan Chirilă”, dar și „Istoria echipei naționale de fotbal a României”, premiată de către Asociația Presei Sportive din România.

A fost corespondent Don Balón pentru România, iar în Gazeta Sporturilor scrie, fără întrerupere, din 1999. Reînvie personaje de legendă ale sportului, fiind un fel de arheolog care dezgroapă poveștile uitate ale arenelor.

Publicat: 13 feb. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă