Valentina Pelinel, anunț după patru ani de căsătorie cu Cristi Borcea: „Un singur suflet care…”

Publicat: 01 oct. 2022, 22:36 Autor: Camelia Vedete

Valentina Pelinel, anunț după patru ani de căsătorie cu Cristi Borcea. Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea de patru ani. Recent, la aniversarea relației lor, Valentina i-a făcut o frumoasă declarație fostului acționar de la Dinamo.

Valentina Pelinel a ținut să împărtășească cu fanii momentul aniversării alături de Cristi Borcea. Aceasta a publicat o postare pe rețelele sociale, iar fanii ei s-au grăbit să îi felicite.

Valentina Pelinel, anunț după patru ani de căsătorie cu Cristi Borcea

Vedeta TV a atașat și o poză cu ea, în care apare alături de Cristi Borcea, pe 30 septembrie 2018, ziua în care cei doi și-au unit destinele.

„Dragostea înseamnă un singur suflet care sălășluiește in două corpuri”, a scris Valentina Pelinel , pe pagina personală de Instagram.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu se abțin de la tentații, dar au un program drastic de sport

Cristi Borcea are toți copiii alături și se plimbă cu ei în vacanțe, iar Valentina Pelinel e fericită că frații din America se înțeleg extrem de bine cu frații din București așa că le face un program frumos de vacanță și îi duce pe toți când la munte, când la mare.  Dacă va avea parte și de o escapadă romantică cu soțul ei, să fugă undeva doar ei doi, aflați în interviul acordat pentru CIAO.RO!

Reporter: Valentina, ești la dietă cu soțul tău? Faceți sport împreună, cum vă antrenați și vă susțineți unul pe celălalt ca să nu cădeți pradă tentațiilor culinare?

Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului. Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos.

Pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului. Citește continuarea aici.

Publicat: 01 oct. 2022, 22:36 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă