Unde zbura de fapt miliardarul român care s-a prăbușit cu avionul lângă Milano

Publicat: 04 Oct. 2021, 09:38 General

Miliardarul român Dan Petrescu, soția și fiul său, precum și alte cinci persoane, și-au pierdut viața, duminică, într-un tragic accident aviatic, lângă Milano. Avionul de mici dimensiuni pilotat chiar de omul de afaceri s-a prăbușit, la scurt timp după decolare.

Tragedia aviatică a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor Pilatus PC-12 era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

Unde zbura de fapt miliardarul

Din păcate, toți cei care se aflau în aeronavă și-au pierdut viața. Cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulți și un copil. Printre aceștia, miliardarul Dan Petrescu, soția și fiul său.

Avionul decolase din Linate cu destinația Olbia, conform ANSA. Avionul s-a prăbușit la numai 9 minute de la decolare. Conform primelor informaţii, avionul se afla în urcare în momentul în care unicul său motor a cedat. Aeronava Pilatus PC 12 a căzut peste o clădire aflată în renovare, care a luat foc în urma impactului.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 04 Oct. 2021, 09:38 General
Pe aceeași temă