Unde ne vom putea lua rămas bun de la Cristina Țopescu. Anunțul făcut de familie

Publicat: 14 Jan. 2020, 15:08 News
Unde ne vom putea lua rămas bun de la Cristina Țopescu. Anunțul făcut de familie

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus, miercuri, la ora 14, la capela cimitirului Belu din Capitala, urmând ca joi să fie incinerat, așa cum și-a dorit aceasta.

Sunt informații transmise, marți, într-un comunicat de familie. Mama Cristinei ajunge marți în țară, din Germania. Jurnalista Cristina Topescu s-a lansat pe micile ecrane la Televiziunea Română. A prezentat știri, a realizat emisiuni și dezbateri  în care a apărat libertatea de exprimare și a luptat pentru drepturile animalelor, relatează TVR.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă după trei săptămâni

Jurnalista a fost găsită fără suflare în casa din Otopeni dumincă seara. Medicii abia au mai recunoscut-o pe jurnalistă în momentul în care au găsit-o.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut.

 

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 15:08 News
Pe aceeași temă