Una dintre surorile Lidiei Buble, la un pas de moarte! ”S-au rugat mult pentru mine. Eram neagră la față!”

Publicat: 24 Nov. 2021, 14:09 General

Frumușica Lorena, una dintre surorile Lidiei Buble, a povestit comunității care o urmărește pe Instagram prin ce momente grele a fost nevoită să treacă mama ei, atunci când era însărcinată cu ea. 

Despre Lidia Buble se știe faptul că are o familie extrem de numeroasă și și-a trăit copilăria într-un mediu modest, însă înconjurată de iubire. Artista are 10 frați, dintre care patru surori superbe. Una dintre ele este Lorena, cea mai mică dintre toți.

Din păcate, ea a trăit momente mai neplăcute pe care le-a povestit abia acum. A dezvăluit că doctorii i-au recomandat mamei sale să o avorteze.

Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferenţă mai mare de vârstă intre mine şi Diana. Medicul i-a spus: Doamnă Buble, dacă păstraţi sarcina, o să muriţi ori dumneavoastră, ori copilul. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. “Copilul va avea o viaţă chinuită, dumneavoastră la fel, faceţi avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naştere, dar a ales să mă păstreze. S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la faţă, înghiţisem lichid, aveam cordonul înfăşurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble în mediul online.

Lidia Buble are probleme cu legea

Sora ei mai celebră, Lidia Buble a dat recent de probleme cu legea. Ea a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzată că ar fi mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Faptele s-au petrecut în februarie 2021, în toiul nopții, când erau restricții de circulație. Lidia Buble a fost oprită în București de cei doi polițiști, care au constatat că artista nu avea declarație pe proprie răspundere.

Pentru a nu fi amendată și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, polișțiștii i-au cerut mită, iar cântăreața le-ar fi dat 900 de lei, după ce în prealabil s-a sfătuit la telefon cu un alt inculpat din dosar, care a îndemnat-o să le dea bani agenților.

Publicat: 24 Nov. 2021, 14:09 General
Pe aceeași temă