Cum scapă Lidia Buble de cele 5 kilograme acumulate la ASIA EXPRESS?

Publicat: 22 Oct. 2021, 16:09 News
Cum scapă Lidia Buble de cele 5 kilograme acumulate la ASIA EXPRESS?

„Nu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme în plus. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesc încontinuu”, a declarat Lidia Buble în cadrul competiției ”Asia Express”.

Întoarsă în România, artista a fost obligată să ia măsuri drastice pentru a scăpa de surplusul ponderal acumulat în competiția difuzată de Antena 1.

Cum scapă Lidia Buble de cele 5 kilograme acumulate?

Surprinzător este faptul că Lidia Buble nu respectă neapărat o dietă, Lidia Buble are un stil de viață organizat pe care încearcă să-l respecte la maximum posibil.

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, declara artista cu ceva timp în urmă.

În plus, pe lângă sport și atenția la alimentație, Lidia Buble este „client fidelă” al masajului cu bambus realizat de terapeutul Dan Bujor.

„Tehnica lui Dan mi-e redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.”, declară artista.

De ce este recomandat masajul cu bambus?

“Rezultatele apar în primele cinci şedinţe, urmând apoi o perioadă de o lună sau o lună şi jumătate în care se efectueză două-trei şedinţe pe săptămână. Apoi, urmează perioada de întreţinere şi atunci ne putem limita la o sedinţă pe săptămână. Este cel mai potrivit pentru drenajul limfatic, eliminarea excesului de apă, asta dacă nu există excese culinare! Fără mult zahăr! Fără multă sare! În rest, acest masaj are un efect extraordinar asupra corpului!”, explică Dan Bujor.

Se lucrează în jurul genunchilor, unde multe femei se confruntă cu grăsimea acumulată în exces, apoi urmează abdomenul, coapsele şi braţele. Cu faţa în jos se lucrează gambele, spatele piciorului (femurul). Primele şedinţe te fac să dormi şi să te odihneşti foarte bine. Elimină stresul, toxinele în exces… Te simţi minunat după 37 de şedinţe sau după 148. Efectiv, eşti un om nou!”, mai spune Dan Bujor.

Publicat: 22 Oct. 2021, 16:09 News
Pe aceeași temă