Un retailer de haine este acuzat ca photoshopeaza pozele modelelor. Pozele sunt mai mult decat evidente

Publicat: 11 May. 2019, 16:06 News 3

Brandul de haine este in reale probleme iar oamenii sunt furiosi din cauza felulul in care acesta isi prezinta modelele.

Un retailer de haine este acuzat ca photoshopeaza pozele modelelor. Cumparatorii sunt furiosi si sustin ca firma a modificat fotografiile uneia dintre modelele sale in timp ce prezenta noul costum de baie Boracay Island.

Dupa ce pozele au fost postate, clientii cu ochi de vultur au sesizat imediat ca posteriorul modelului a fost vizibil marit si au acuzat retailerul de haine.

Un retailer de haine este acuzat ca photoshopeaza pozele modelelor

Un retailer de haine este acuzat ca photoshopeaza pozele modelelor

In doua poze puse una langa alta de pe pagina oficiala a site-ului si de pe cea de Instagram, modelul are constructie diferita a corpului, in special a posteriorului.

Un client socat a spus: „Deci nimeni altcineva n-a observat greseala din photoshop a posteriorului?” Un altul a adaugat: „Mi-ar fi placut insa fundul ei pare desfigurat, iar costumul de baie nu mai arata bine in felul acesta.” O a treia persoana a spus: „O greseala de editare?”

Postarea a strans mai mult de 26.000 de like-uri insa nu toata lumea a fost deranjata. Unele femei au spus ca tot vor sa cumpere costumul de baie, care costa 49.99 de dolari.

Publicat: 11 May. 2019, 16:06 News 3
Pe aceeași temă