Un model celebru n-a putut să stea ”cuminte” nici în plină pandemie! Și-a tunat ”portbagajul”, dar a rămas cu sechele pe viață

Publicat: 24 mai 2020, 11:30 Autor: Andreea Voicu Arhiva

A făcut-o de oaie! – ar fi cea mai bună expresie pentru un model celebru care n-a vrut sub nicio formă să stea ”cuminte” în plină pandemie de coronavirus. Iar acum suferă.

Este vorba despre Shilpa Sethi, un model în vârstă de 25 de ani din India, New Delhi, care mereu a vrut să aibă un funduleț de braziliancă! Dar procedura s-a transformat rapid într-un coșmar, arată The Mirror.

Model care are 1.2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare a reușit să își facă ”praf” posteriorul din cauza operației. A scos din buzunar o sumă usturătoare, 10.000 de dolari, dar rezultatul nu este deloc cel așteptat. Pe Instagram, Shilpa a postat imagini greu de privit cu corpul ei: ”Mereu am admirat corpurile cu forme”.

Tânăra de 25 de ani nu a putut să se așeze timp de 4 luni. Doctorul care o operase omorâse o altă fată care îi era pacientă

Chiar dacă mama ei nu a fost deloc de acord cu procedura, tânăra a mers și și-a făcut-o.

„Mi-am ales medicul pe baza a ceea ce am descoperit ulterior a fi recenzii false. Acea primă intervenție chirurgicală a fost afectată și am avut complicații imediat după procedură. Am rămas fără respirație și am simțit o durere în picior”, a mărturisit ea.

”Mi-aș fi dorit să nu îl fi ales niciodată pe acest doctor. Singurul motiv pentru care povestesc asta acum este să trag un semnal de alarmă în rândul persoanelor care vor proceduri, dar să nu treacă prin ce am trecut eu”, a mai continuat ea.

Rezultatul final al acelei intervenții chirurgicale este un disconfort considerabil : ”A fost foarte dureros, nu am putut să stau în șezut timp de 4 luni de zile. Medicul care mi-a făcut prima intervenție chirurgicală a ucis anul trecut o fată, în vârstă de doar 28 de ani. Avea o embolie”.

Publicat: 24 mai 2020, 11:30 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă