Își riscă viața pentru un fund de braziliancă! Cum arată femeia care nu se mai poate opri din a-și face operații estetice

Publicat: 13 dec. 2019, 12:37 Autor: Hermina Hagianu Life

O femeie dependentă de operaţiile estetice, care a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru aceste proceduri, a fost refuzată de mai mulți medici, pentru o a treia operaţie de mărire a posteriorului. Motiv pentru care a luat hotărârea să opteze pentru injecţii cu silicon, care ar putea să-i provoace însă un stop cardiac, relatează The Sun

Aimi Veness în vârstă de 44 de ani, a sperat că medicii ar putea preleva grăsime din jurul taliei pentru a o injecta în fese. Dar chirurgii au refuzat, avertizând că femia ar putea face un stop cardiac pe masa de operație, deoarece aceasta are multă grăsime în jurul inimii și plămânilor.

Mai mult decât atât, Aimi a început să mănânce mâncare nesănătoasă pentru a ajunge la o anumită greutate, iar operaţia să fie posibilă.

Aimi, care acum câtăreşte mai multe kilograme decât soțul ei Mark, se străduiește să găsească haine care să i se potrivească.

„M-am enervat pentru că m-am apucat să iau în greutate și doream ca operaţia să fie făcută, dar când mi-au spus ce se află în interiorul meu, m-am gândit că nu are rost să arăt așa dacă o să ajung într-un sicriu”, a declarat Aimi Veness.

Aimi Veness vrea să recurgă la injecţiile cu silicon

Injecțiile de mărire a feselor folosesc umpluturi de volumizare precum siliconul, în loc de grăsimea proprie a pacientului. Această intervenţie costă 3.000 de lire sterline, şi este cu mult mai ieftină decât cea de 8.000 de lire sterline. Însă umpluturile utilizate pot călători în alte părți ale corpului şi pot avea consecințe fatale.

 „Am întâlnit un tip de la Botched, care are sediul în Manchester. Tocmai a învățat să facă aceste injecții cu silicon, aşa că îi pot face o vizită”, a mai spus femeia.

Aimi a scos deja 100.000 de lire sterline pentru două intervenţii de mărire a sânilor, o operaţie la nas, două proceduri de liposucție completă a corpului, două intervenţii de mărire a posteriorului și o ridicare superioară și inferioară a ochilor, majoritatea fiind realizate în străinătate.

Acum plănuiește să apeleze la liposucție pentru a pierde toată greutatea pe care a acumulat-o în ultima perioadă, urmată de injecții cu silicon. De asemenea, ea dorește să obțină gropiţe în obraz, dar are şi planuri de viitor cum ar fi o ridicare a feței la 50 de ani și o remodelare a vaginului la 90 de ani.

„Mi-a plăcut vaginul până când am început să iau în greutate și s-a îngrășat. Să vedem cum arată când sunt mai în vârstă”, a mai spus Aimi.

Publicat: 13 dec. 2019, 12:37 Autor: Hermina Hagianu Life
Pe aceeași temă