Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram? Cum au fost surprinși la o petrecere

Publicat: 21 May. 2022, 20:27 Vedete

Mario Fresh ar trebui să fie în alertă, mai ales că i-a mai scăpat odată printre degete Alexia Eram! Fiica Andreei Esca s-a întreținut la un party cu Sebastian Dobrincu, tânărul investitor de la ”Imperiul Leilor”, și păreau că au multe subiecte în comun! 

Răvășitoare, îmbrăcată într-o rochie albă cu multe decupaje, Alexia Eram a devenit rapid vedeta unui eveniment organizat recent în București. Invitată alături de multe alte vedete și influenceri, fiica Andreei Esca a venit fără iubitul ei, Mario Fresh.

Cei doi abia s-au întors dintr-o croazieră romantică pe Marea Mediterană, unde s-au bucurat de momente unice (mai multe detalii puteți citi AICI). Aceștia au stat mai mult timp despărțiți anul trecut, chiar dacă niciunul nu a confirmat zvonurile. Iar Mario Fresh a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare. Asta dacă ne amintim cum și-a făcut apariția la ziua ei, în 2021, provocând surpriză printre toți invitații care știau că cei doi au luat o pauză.

Cântărețul trebuie să țină ”garda ridicată”, pentru că frumoasa lui iubită este râvnită de mulți bărbați. Unul dintre cei care au sorbit-o din priviri pe Alexia Eram a fost chiar tânărul milionar Sebastian Dobrincu, invitat la același eveniment. Cei doi au stat mult de vorbă, pesemne că au suficiente subiecte în comun. Însă, de la un punct, zăpăcit de frumusețea brunetei, juratul de la ”Imperiul Leilor” a preferat să stea cu mâinile în buzunar și doar s-o admire.

Mario Fresh: ”Nu vreau să mă căsătoresc momentan”

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună din iulie 2016. Povestea lor de iubire a evoluat rapid,iar cei doi nu s-au sfiit niciodată să vorbească de tineri despre căsătorie. Artistul a fost primit cu brațele deschise de familia Andreei Esca, deși, la începutul relației cu Alexia a spus că avea ceva emoții cu privire la mama iubitei sale.

”Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză.

Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a povestit Mario Fresh într-un interviu.

Publicat: 21 May. 2022, 20:27 Vedete
Pe aceeași temă