Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță romantică într-o croazieră de lux! ”Ne-a rămas în minte unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare”

Publicat: 17 mai 2022, 19:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alexia Eram și Mario Fresh au trăit una din cele mai memorabile experiențe de vacanță. Vedetele au petrecut trei zile de neuitat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, în primul mini-circuit al acestuia în Europa.

Îndrăgitul cuplu s-a îmbarcat în Barcelona pentru o mini-vacanță de 2 nopți, timp în care vasul imens, de 18 etaje și aproape jumătate de kilometru lungime, a navigat pe Marea Mediterană și a oprit pentru o zi în Valencia.

Alexia și Mario au ales cel mai mare vas de croazieră din lume întrucât au avut la dispoziție  numeroase posibilități de distracție și de a trăi experiențe palpitante: s-au dat în tobogane cu apă lungi de peste o sută de metri, au zburat pe tiroliană deasupra vasului, la 25 de metri înălțime, au jucat baschet și tenis pe terenuri imense aflate pe ultima punte, au plutit pe valuri la un simulator de surf impresionant, au mers la patinaj, s-au plimbat într-un parc imens, în centrul vasului, au făcut baie în piscine de dimensiuni olimpice și s-au relaxat în jacuzzi cu pereți transparenți, aflate la marginea vasului.

Cuplul, tratat regește pe vasul de croazieră

Aflați pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Alexia Eram și Mario Fresh au fost nelipsiți de la sala de fitness. Aceasta se întinde pe o suprafață de 400 mp, fiind cea mai mare sală de fitness de pe un vas de croazieră. Este o sală dotată cu aparatură de ultimă generație. După fiecare antrenament, Alexia și Mario s-au delectat cu shake-uri proteice la Vitality SPA Cafe, o cafenea ce servește doar specialități sănătoase. Smoothie-uri și shake-uri proteice care se găsesc exclusiv în interiorul zonei SPA.

Alexia nu a lipsit nici de la orele de yoga care au loc în fiecare dimineață, la ora 06:30, exact la răsăritul soarelui. Este un prilej de a întâmpina ziua într-un mod relaxant, dar totodată plin de energie.

Pe vas există peste 30 de restaurante și baruri. Unele cu specific, ce poartă semnătura unor Chefi faimoși la nivel mondial. Alexia Eram și Mario Fresh au luat cina, într-una dintre seri, la Giovanni’s. Este vorba despre un restaurant italienesc ce servește preparate obținute din ingrediente certificate bio ce provin de la ferme și producători locali din Italia.

Alexia și Mario Fresh, look inspirat de Pharell

Cei doi îndrăgostiți au purtat șlapii Adidas făcuți celebri de Pharrell în numeroasele lui apariții publice. Încălțările se poartă cu șosete și reprezintă trendul verii. Alexia și Mario nu se dezic de la statutul lor de fashion icons și au atras toate privirile pe vasul de croazieră cu lookul lor neconvențional, în cele mai hot tendințe ale anului 2022.

A fost pentru prima dată când am mers împreună pe un vas de croazieră. Și mă bucur foarte mult că am trăit împreună această experiență. Eu am mai fost cu părinții mei în urmă cu mulți ani. Însă acum a fost cu totul diferit. Am petrecut cu Mario trei zile pe cel mai mare vas de croazieră din lume, un vas nou-nouț, care tocmai a ajuns în Mediterană. Este pur și simplu, imens, ca un oraș plutitor. Are 18 etaje și 362 de metri lungime. Noi am avut cabina la etajul 12 și este superb să privești din balcon marea, răsăritul și apusul soarelui”, ne-a povestit Alexia Eram.

Cei doi s-au bucurat de multe activități, majoritatea sportive, care i-a menținut în formă pe toata durata croazierei.

Noi suntem firi sportive și am ales să mergem aici pentru că este genul acela de vas de croazieră unde găsești atât de multe locuri de distracție, încât nici nu îți ajunge o săptămână să le experimentezi pe toate. Dimineața mergeam la sală sau alergam pe o pistă de jumătate de kilometru care înconjoară vasul. Apoi luam micul dejun, stăteam la piscină, ne dădeam pe tobogane cu apă imense, de 100 de metri lungime.

Nimic nu se compară cu apusul sau răsăritul de soare pe mare”

Jucam baschet sau tenis, mergeam la simulator de surf sau ne dădeam cu tiroliana deasupra unul parc aflat în centrul vasului. Mergeam la spa, la cină și apoi la spectacole pe gheață sau de tip Broadway, sau la cluburi. Pentru că, da, sunt foarte multe cluburi, inclusiv cu muzică live”, adaugă Mario Fresh.

Iubita lui a fost impresionantă de câteva momente romantice pe care le-au trăit împreună.

Mi-a rămas în minte unul din cele mai frumoase apusuri de soare pe care le-am văzut până acum. Nimic nu se compară cu apusul sau răsăritul de soare pe mare. Pe care îl vezi din balconul cabinei, când te afli în mijlocul mării. E o senzație superbă de liniște și mă bucur că am trăit-o alături de Mario…”, a mai adăugat Alexia Eram.

Wonder of the Seas este, în prezent, cel mai mare vas de croazieră din lume, lansat de Royal Caribbean. Ambarcațiunea se va află toată vara în Europa și va avea circuite de o săptămână în vestul Mediteranei. Cu pornire din Barcelona și opriri de o zi în Palmă de Mallorca, Marsilia, Florența, Roma, Napoli.

 

 

Publicat: 17 mai 2022, 19:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă