Un DJ celebru a fost înjunghiat de propriul tată! Se află în spital, în stare critică

Publicat: 12 Jan. 2021, 11:26 Arhiva

După moartea celebrului DJ Pascal, un alt artist a fost la un pas de deces! De data aceasta este vorba despre DJ Joseph Capriati, care se află în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiat de propriul tată, de față cu toată familia.

După decesul cunoscutului DJ Pascal, care a fost găsit într-un hotel din Pitești, un alt anunț șocant a fost făcut: un alt DJ se află în stare critică internat în spital, după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Este vorba despre DJ Joseph Capriati în vârstă de 33 de ani. El a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, după ce a avut o ceartă în familie, arată La Repubblica. Tânărul se află internat în spital. Plămânii i-au fost afectați, iar medicii au reușit să îl stabilieze.

Totul a pornit de la un scandal între el și mama lui, iar tatăl tânărului a vrut să aplaneze situația. Însă, DJ Joseph Capriati a ripostat cu o serie de pumni, iar tatăl lui, de 61 de ani, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat. Cel care s-a mutat în Spania, Ibiza, a stat pe perioada pandemiei la părinții săi, în orașul Caserta. DJ-ul este destul de cunoscut și la noi, pe litoral, căci în anul 2019, la Sunwaves, evenimentul care a avut loc în Mamaia, a stabilit un record: a mixat 27 de ore și 40 de minute încontinuu, doborându-și recordul din 2018, arată Click.ro.

„Vă mulțumim tuturor pentru dragostea pe care i-o arătați lui Joseph. Vrem să vă asigurăm că rănile suferite nu-i pun lui Joseph viața în pericol și vă trimite tuturor o îmbrățișare caldă”, transmite managerul lui.

DJ Pascal a fost găsit fără suflare în camera de hotel

Moartea dj-ului Pascal Di Fazio a șocat întreaga lume artistică. Duminică, acesta a fost găsit decedat într-un hotel din Pitești, iar criminaliștii sosiți la fața locului au declarat moartea acestuia ca fiind suspectă. Dj-ul a fost găsit căzut cu fața în jos, lângă pat, fără urme de violență pe corp. În cursul zilei de luni (11 ianuarie), medicii legiști au stabilit cauza decesului: infarct miocardic.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 12 Jan. 2021, 11:26 Arhiva
Pe aceeași temă