Cauza decesului cunoscutului DJ Pascal. Colegii sunt în stare de șoc

Publicat: 12 ian. 2021, 08:25 Autor: Elena Arhiva
Cauza decesului cunoscutului DJ Pascal. Colegii sunt în stare de șoc

Moartea dj-ului Pascal Di Fazio a șocat întreaga lume artistică. Duminică, acesta a fost găsit decedat într-un hotel din Pitești, iar criminaliștii sosiți la fața locului au declarat moartea acestuia ca fiind suspectă.

Dj-ul a fost găsit căzut cu fața în jos, lângă pat, fără urme de violență pe corp. În cursul zilei de luni (11 ianuarie), medicii legiști au stabilit cauza decesului: infarct miocardic.

”Astăzi am primit verdictul medicilor legiști. Cauza decesului este infarct miocardic. Referitor la cele ce vor urma, respectiv înmormântarea și locul, lucrurile sunt destul de complicate“, au anunțat câțiva prieteni din Pitești, apropiați ai artistului, pe pagina de Facebook a Dj-ului.

Trupul neînsuflețit al dj-ului, care pe 17 decembrie împlinise 62 de ani, se află momentan la morgă, iar prietenii acestuia încearcă să obțină

Stabilit în România de mai mulți ani, DJ Pascal este cetățean francez și are pe teritoriul Franței doar două rude, pe mama și pe sora lui. În cazul în care Ambasada nu va face demersurile pentru repatrierea trupului, acesta urmează să fie înmomântat pe banii municipalității, într-un cimitir din Pitești.

Cine a fost DJ Pascal

Originar din celebra stațiune Saint-Tropez, Pascal ales să se stabilească în țară noastră în anii ’90. A fost unul dintre cei mai influenți DJ din țară noastră, cu zeci de „discipoli”, mulți actuale vedete ale scenei muzicii electronice ori de club. DJ-ul, care s-a stins la vârstă de 62 de ani, a venit în România în 1997, cu prilejul inaugurării unui popular club din București. „Mi-a plăcut țara, mi-a plăcut viață de aici, oamenii și așa m-am trezit și român”,declara artistul, pionier al meseriei de dj profesionist în țara noastră.

Sursa foto: Facebook DJ Pascal

 

Publicat: 12 ian. 2021, 08:25 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă