Un cuplu detine doua pisici care au doborat recorduri mondiale! Cum arata cea mai inalta pisica din lume, dar si cea cu cea mai lunga coada VIDEO

Publicat: 09 ian. 2018, 20:26 Autor: D. C. News 3

Un cuplu detine doua pisici care au doborat recorduri mondiale! Lauren si Will Powers sunt foarte mandri sa detina nu una, ci doua feline, ambele posesoare ale unor recorduri mondiale. In casa lor din Ferndale, Michigan se gasesc cea mai inalta pisica din lume si cea cu cea mai lunga coada.

Cea mai inalta pisica din lume are 48,4 cm si se numeste Arcturus Alderbaran Powers, iar pisica cu cea mai lunga coada, de 44,66 cm poarta numele de Cygnus Powers.

„Ne iubim baietii. Tinem foarte mult la pisicile noastre. Cand cineva iti confirma ca pisica ta e cea mai buna sau are o calitate aparte care o diferentiaza de restul e un lucru foarte insemnat pentru o familie cu pisici.

pisica cu cea mai lunga coada 1

pisica cu cea mai lunga coada 1

Un cuplu detine doua pisici care au doborat recorduri mondiale!

Cand il scoatem pe Arctus afara unii oameni se sperie de el si sunt foarte surprinsi in momentul in care vad ca e atat de prietenos. Cand oamenii ii vad coada lui Cygnus au o reactie asemanatoare cu cea pe care o au cand vad cat de inalt e Arctus.

Se uita si le vine greu sa creada. Nu arata normala, e mai mare decat intregul lui corp. E imposibil sa nu-ti atraga atentia. Noi faceam glume inca de cand erau mici.

Spuneam ca cine stie, poate intr-o zi vor creste atat de mari incat vor dobori recorduri mondiale si chiar asa a fost”, a marturisit Will, stapanul celor doua feline.

„E ciudat sa avem doua pisici care nu au nicio legatura intre ele in Cartea Recordurilor din motive diferite. Suntem foarte mandri„, a adaugat stapana animalelor.

Publicat: 09 ian. 2018, 20:26 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă