Un copil de doi ani a picat pe sinele de la metrou! Ce s-a intamplat in doar cateva secunde. Toata lumea a fost ingrozita VIDEO

Publicat: 15 Feb. 2018, 14:06 Life

Un copil de doi ani a fugit pe peronul de la metrou si a picat direct pe sine.

Incidentul socant care s-ar fi putut incheia in tragedie s-a petrecut de curand la Milano, in Italia. Micutul de doar doi ani nu a fost supravegheat pentru doar cateva clipe si din aceasta cauza a picat pe sinele de la metrou.

Ingroziti, ceilalti pasageri care asteptau trenul au reactionat imediat ce si-au dat seama ce se petrece si au sarit sa il ajute pe copil. Totul spre teroarea mamei sale care a inghetat de spaima.

Un copil de doi ani a picat pe sinele de la metrou

Micutul statea linsitit pe banca alaturi de mama sa, dar brusc a decis sa exploreze statia de metrou si sa se apropie foarte mult de peron. In doar cateva secunde de neatentie, acel copil s-a dezechilibrat si a picat pe sine.

Norocul a facut ca incidentul sa fie observat de catre alti pasageri care au reactionat imediat, chiar cu putin inainte ca trenul sa ajunga in statie. Mai mult, cel care l-a scos pe copil de pe sine a fost un adolescent de 18 ani, care a sarit fara sa stea pe ganduri.

De asemenea, si agentii de paza de la metroul din Milano au vazut incidentul cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar astfel au putut sa intervina in timp real.

Totodata, agentii de paza l-au avertizat si pe conductorul metroului sa reduca viteza, pentru ca trenul mai avea foarte putin pana cand trebuia sa ajunga in statie. Acestia au dorit sa isi ia toate masurile de precautie si sa se asigure ca acel copil va putea fi salvat.

Tanarul de 18 ani care i-a sarit micutului de doi ani in ajutor a fost rapid cosiderat un erou, dupa ce imaginile cu incidentul au inceput sa circule in mediul online. Acel copil a fost rapid preluat si de catre o ambulanta, dar el nu suferise nicio leziune dupa ce a picat direct pe sinele de la metrou, ci doar cateva vanatai.

De asemenea, acest moment care se putea dovedi unul tragic a alarmat autoritatile si a fost redeschisa discutia in ceea ce priveste existenta unor panouri de protectie la nivelul fiecarui peron din statiile de metrou.

(sursa: bbc.com)

Publicat: 15 Feb. 2018, 14:06 Life
Pe aceeași temă